Şimdi Ara

EK MADDE 1 MERKEZİ YATAY GEÇİŞ SORULARINIZ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
10
Favori
8.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabiki,kabul almanız halinde kayıt yaparsanız geçişiniz resmileşir kayıda gitmezseniz eski okuldan devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece yatay geçiş yaptıktan sonraki süreçte eski bölümüne dönebiliyorsun onun dışında yapamıyorsun.

• üniversiteden üniversiteye değişkenlik gösterir diye tahmin ediyorum.

• Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    toplam lisans eğitimi sitene bakılması gerekirse geçiş yapmadan önceki lisansta geçirdiğin süre de hesaba katılır. Bazen bu detay önemli olabiliyor.

• Julyanis48 J kullanıcısına yanıt
    Okul numaralarının sıralaması önce programa ardından öğrencilerin aday numaralarına göre yapılıyor. Numaranin yüksek veya düşük olması ya da aday numaranın yüksek veya düşük olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. Hayırlı olsun, İTÜ'ye hoşgeldin.

• Rioscream R kullanıcısına yanıt
    Bazı üniversiteler bahar dönemi öncesinde de yapıyor ama çoğu üniversite güz döneminden önce başvuru alıyor ve başvurular 1-15 Ağustos tarihleri arasında oluyor(tarih çok az değişkenlik gösterebiliyor)

• Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Hocam.ben bu sene üniversitesiye yerleştim üniveriste kaydimi yaptırdıktan sonra 1-2 gün içinde geçiş yapabiliyor muyum? Yoksa bir dönem beklemek zorunda mıyım myp ile geçiş için?

• Devletten özele burslu geçiş olabiliyor mu ÖSYM puanıyla bilgisi olan var mı ? (tıp)

Ben yanıtlıyayım. Güz döneminde kontenjan açacak okullar haricinde 2 dönem kayıtlı gözükmeniz gerekmekte.

• karsitkütlecekimi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, anladım.

• Arkadaşlar merhabalar, ben gebze teknik ve armara üniversitelerine ek madde 1 - merkezi yatay geçiş kapsamında başvuruda bulundum. Gebze'den kayıt hakkı kazandım. Marmara henüz sonuçları açıklamadı. Acaba Gebze'ye kayıt yaptırıp, daha sonra kaydımı iptal ettirip, Marmara'ya kayıt olma şansım olur mu?
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    anlamadım hocam nasıl yani

• rainbow loriini kullanıcısına yanıt
    özel üniversitelerde burs kontenjanı sene başında merkzezi yerleştirme ile gelen öğrencilere ayırılı genel olarak tabi merkezi yatay geçiştede verip vermeme özel üninin kendi isteğine bağlı üniden üniye değişiyor bu durum
    malesef hocam 1 dönem okuyup bahar döneminde açanlara başvurabilirsin ya da 2 dönem okuyup gelecek sene için başvuruda bulunabilirsin
  • zevk-imezun Z kullanıcısına yanıt
    Tamam sağ olun hocam.

• Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Mesela YTÜ'de bir sene inşaat mühendisliği okudunuz ve sizin puanınız girmiş olduğunuz yılda İTÜ inşaat mühendisliğine de yetiyordu ve bu yüzden sene sonu myp ile İTÜ'de aynı bölüme geçiş yaptınız diyelim. İTÜ'ye geçiş yaptıktan 1 yıl sonra. İTÜ'de yandal, ÇAP, yatay geçiş yapmak isterseniz toplamda 2 sene lisans eğitimi aldığınız için 3.yariyil değil 5.yariyil başvuru şartlarına göre başvurabiliyorsunuz. Ufak ve belki universiteden üniversiteye değişebilecek bir detay olsa da belirtmek istedim.

• odtü ne zaman açıklıyor bilen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam ben şimdi yeditepe 0 burslu eee kazandım 3-4 puanla 0 burslu endustri kaçtı ben buna hazırlık ya da 1.sınıfın sonunda başvursam geçebilir miyim yoksa illa puanım daha yüksek mi olması gerekiyor
  • Myp ile başvurduğumuz yere kayıt yaptırdıktan sonra başka bir bölüme yatay geçiş başvurumuz kabul olursa oraya geçebiliyor muyuz? Bir de diyelim Myp den anında vazgeçtik geei dönüş için 1 dönem beklemek mi lazım yoksa okul açılmadıysa hemen geri dönebiliyor muyuz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.