Şimdi Ara

Ek MTV kararı Meclisten geçti: Ek MTV taksitleri ne zaman ödenecek? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

anayasaya aykırı mtv konusunda yaptın

deprem konusunda yaptın

kentsel dönüşüm konusunda yaptın

senin kime oy verdiğin beni zerre kadar ilgilendirmiyor,kimse de bana birsey dayatamaz.

ama senin oy verdiğin parti kentsel dönüşüm yapmadı, otoyol getireceğiz diye yalan söyledi,çamurun batağın üstüne kamu binasi yapti,depreme hazırlık yapmadı,deprem uyarilarina cukur cop dedi

lüksünden taviz vermiyor,faturayı vatandaşa kesiyor

bende buna babalar gibi itiraz ederim,sende cevaben tek harf edemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 23 Temmuz 2023; 0:37:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

laf kalabalığı yapmışsın

bu konuda bunu söyledin demeni beklerdim

• yukarıda yazdıklarımı inkar etmeyip,kabul edip,partisi için sesini çıkaramayan birinin

benden bekleyebilecegi birsey yok

tek tek cevap ver diye madde madde belirtiyorum, daha alt seviyeye inemem. verebilecek cevabın varsa buyur,yoksa özür dileyip köşeye çekil bizahmet

1kaz dağlarında bulundun mu hiç? işinize gelince 49484 tane zeytinlik kanunu çıkarmayı biliyorsunuz.

2işinize gelince dağa planlanan hastaneyi çamurun üstüne inşa etmeyi biliyorsunuz

3işinize gelince çürük hastaneye ödenek yok deyip depremde onlarca kisi ölünce takdiri ilahi demeyi biliyorsunuz

4işinize gelince hazır rezerv alan varken garabet yerlere ,bataklığa dipdibe şehir kurup depremde dümdüz olmasını imansizliga bağlamayı biliyorsunuz

5her seçim döneminde Hataya otoyol geliyor diye belen gecidine dozer getirip,seçim bitince dozeri geri göndermeyi gayet güzel biliyorsunuz

6depremde o belen yüzünden insanlar günlerce enkaz altında kalıp öldüler, ama siz bunu ivme oldu,böyle deprem beklemiyorduk diye açıklamayı biliyorsunuz

7golün üstüne havaalani yapmayı, stadyum yapmayı, birilerinin arazisi değerlensin diye fay hattının tam üstüne kamu binası cami,apartman yapmayı biliyor,

8işinize gelince koca koca profesörlerin deprem raporunu ,çukur bu ben bunlara inanmam diye buruşturup atmayı biliyorsunuz,içinizden çıkmış belediye başkanlarini ölen 1000lerce kişi için icerde öter diye adliyeye bile cagirilmiyor, ama adalet demeyi biliyorsunuz.

9ama chp eylem yaptı,ama gecekondu yıkımı

nasıl güzel oldu mu böyle, devam edeyim mi?

yalan malan yazma gazete haberine kadar harf harf yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 24 Temmuz 2023; 7:50:13 >

laf kalabalığına devam. sen benim hangi söylediğime itiraz ediyorsun onu söyle. başka konulara dalacak isek bitmez bu mevzu.

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt

itirazımi zaten madde madde yazdim,salaga yatmanın alemi yok.

verecek cevap bulursan biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 24 Temmuz 2023; 21:42:11 >

hayır, senin ısrarla cevap ver değin yoruma cevap verdim. söyleyecek söz bulamadın ve yeni sorular sordun. salağa yattığım filan yok aksine bu tuzağa düşecek kadar salak değilim. son sorularına da cevabım var ama ilk raundu kaybettiğini kabul et ve benden özür dile.

neymiş senin sorun yaz da hemen cevaplayayim

o kadar laf kalabalığından sonra unutmuş olmanı normal karşılıyorum. küçük bir ip ucu "ben gitmiyorum diyenin de ağzına tükürür. " dedin. bende karşı tez sundum. söyleyecek söz bulamadın, başka konuya atladın

sunduğun bir tez yok,varsa kopyala

tartışmayı ben kaybettim. seni tebrik ederim.

• %52 ödesin bizim arabaların vergilerini de. 50 bin tutuyor.

haram zıkkım olsun bunlara. umarım bir an önce defolup giderler.

• Mevcut Mtv yi dahi ödeyemez iken, ek mtv ödememizi beklemesinler.

• Cevap belli..Hiçbir zaman ödenmeyecek..Anayasa Mahkemesi kararı beklenecek..O olumsuz çıksa bile ödenmeyecek..ta ki satana ve/veya muayeneye gidene kadar  

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.