< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ek MTV kararı Meclisten geçti: Ek MTV taksitleri ne zaman ödenecek? (5. sayfa)
-
-
Şu sevicilerden birisi de benim vergiyi ödesin, sevabı onun olsun!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah aşkına öyle bir şey mümkün mü?
-
Ben icra gelene kadar ödemeyeceğim. Safımız belli olsun. Zaten deli gibi enflasyon var gecikmesine sayarız.
-
Bu seviciler; Lafa gelince var, sevap kazanmaya gelince ortadan yok oluverirler mi? Diyorsun.
Anayasa mahkemesinden döner. Dert etmeyin.
-
10 parmağın 10'u bir değil tabi ki ama sözde atıp tutanlar bu şekilde maalesef.
-
Hayatım boyunca hiç bir ödememi geciktirmedim ama bu sefer en önde ödeyen olmayacağım, bende bekleyeceğim bakalım neler olacak.
ses gelmiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ö d e m e y e c e ğ i m .
Af gelmezse (Ömrüm vergi vermekle geçti. Günü gününe yatırdım. Gelirse bir kere de ben aftan faydalanayım) arabayı satarken toptan öderim. Nasıl olsa Nas var. Faiz çok yükselmeyecek. Reis faizi düşürür.
-
Bu karar iptal olsa bile ocak ayında misliyle acısını çıkarırlar
Verdiler yetkiyi gördük hep beraber etkiyi :) Türkiye yüzyılına yakışır bir başlangıç
Aslında olması gereken buydu zaten. Hükümet değişseydi de benzer vergiler olacaktı. Kaç yıldır halının altına süpürülen bir ekonomi var. Patlamasının etkisi de bir o kadar büyük olacak. Önemli olan çözüme gidebilecek miyiz ?
lbsg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
öedemeyecekler listesine beni de ekleyin. nasıl covid maske cezaları silindiyse, bu haksız vergiye de bir af gelir. nasılsa martta seçim var. seçim öncesi vergi affı gelir diye tahmin ediyorum.
-
seçim sonrasına alarmı kurdum. 4 yıl sonra konuyu hortlatacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 14 Temmuz 2023; 16:11:41 > -
-
Bakalım anayasa mahkemesine götüren çıkacak mı bunu.quote:
Orijinalden alıntı: por favorAnayasa mahkemesinden döner. Dert etmeyin.
Bir grup itirazı yaptı diyelim mahkemenin iptal edeceğinin de garantisi yok, dikkat ederseniz eski kararda da yasaya aykırı bir uygulama veya yetkisiz dememiş.
Ayrıca ödemeyeceğim diyenler olmuş ama o iş satana kadar sürmez, ilk muayenede borç karşımıza çıkar, tıpış tıpış faiz ile öderiz.
Ama ben de kasımdaki ikinci taksite kadar beklemekten yanayım, bu ülkede her şey olabilir…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox913 -- 14 Temmuz 2023; 21:57:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cevabını veremeyeceğin konularda ahkam kesme
4 yıl sonra da kesme
AYM'den döner gibi emsal karar var daha öncesine ait
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X