Şimdi Ara

Ek MTV kararı Meclisten geçti: Ek MTV taksitleri ne zaman ödenecek? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok. MTV'yi ödemeniz yeterli. İsterseniz kalan kısmıyla tıpkı benim gibi bu ek deli dumrul vergisini kabullenmeyen başka vatandaşların da mtv'sini ödersiniz.

• tamamda sana yardım ettiğim için neden bana sevap yazılacak ki

• "her kuruşuna kadar helal olsun, pandemiden sonra gelen böyle bir depremi her iktidar kaldıramaz. bu felaket iktidar düşürebilecek bir felaket idi. bu kiriz çok iyi yönetiliyor."

Ne insanlar var ya hahahha.

"bu felaket iktidar düşürebilecek bir felaket idi" valla çok doğru bir tespit. Neden düşmediği konusunda verdiğiniz ilham için kendi adıma teşekkürü bir borç bilirim.

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt

Kime yazılsın? Şakir'e mi yazılsın? Çaycı Hüseyin'e mi yazılsın? Kime istiyorsanız sevabını ona yazdıralım. Ben o kısımla ilgilenmiyorum.

Hükümetin bu soyguncu politikasını destekleyenlere başkalarının da mtv'lerini ödemeye çağırıyorum.

• faniseyler kullanıcısına yanıt
    Olmasın mı ? Dünyanın en yüksek vergilerini ve haraçlarını veren bu milletin 1 arabaya binme hakkı yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 13 Temmuz 2023; 16:40:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • antylwa kullanıcısına yanıt

Bu şekilde düşünenlerin bir kısmı dövizle kazanan gurbetçidir. Ona zaten dokunmaz.

Bir kısmının ek mtv ödeyecek arabasını geçtim bisikleti dahi yoktur. Geçiminin bir kısmını yardımlarla sağlar.

Bir kısmının çıkarı vardır. Zaten ödeyeceği ek verginin kat kat fazlasını almıştır, almaya devam edecektir.

Bir kısmının işletmesi vardır. Tatilde yediği yemeği, cebine koyduğu telefonu bile vergiden düşmüştür.

Bir kısmı da beynini kullanamıyordur, kullanmak istemiyordur.

• Mythology kullanıcısına yanıt

ben galiba beynini kullanamıyor kısmına giriyorum. diğer maddeler çok açık yazılmış. bana uymadı.

beynini kullananlar zaten CHP ye oy verir.

Kim hangi gruba giriyor kendi seçsin. MTV'yi ödeyecek misiniz yoksa kuru gürültü yapmaya devam mı?

• Mythology kullanıcısına yanıt

Kemal bey de elektrik faturalarını ödemeyin demişti. sandıkta yapamıyorsak en iyi anarşi çıkaralım.

• çok guzell oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • işine gelmeyene cevap vermemek reisçilik mi oluyor?
    benim tartıştığım ak partililer genelde bir konuda haksız çıkarlarsa gerçekliği kabullenir
    senin seviye piro kemal tayfayla aynı herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende helal etmiyorum, deprem sonrası atv trt ci tüm tayfalar milyonlar topladıydı ne oldu? hadi onu geçtik vergiler ne oldu? hadi onu geç insanlar telefonla smsle vs milyonlar akıttı onlara ne oldu? Haram zıkkım olsun tüm din tüccarlarının boğazında kalır inşallah... birde utanmadan bilmem kaç yıla teslim edicez dediler ulan ülkedeki tüm inaşaat sektörü çalışsa vaat ettiği tarihte evleri vermesi imkansız, neyse çoğu şeyin üzerinden azıcık zaman geçsin hemen unutuluyor, bu böyle sürüp gidecek heral...

Konuyu değiştirme. Vergiden memnun olanın daha çok ödemesi lazım. Hem cebinden fazla para çıktığı için daha çok memnun olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdiye kadar deprem için toplanan, adı sonradan ÖTV olarak değişen vergi var en başta. alınan bu vergiler gerçekten deprem için kullanılsaydı ne depremde bu kadar ölen insanlar olurdu, ne yeni vergilere gerek kalırdı.

• zingfth kullanıcısına yanıt
    Olmuyor boşa gidiyor dediklerin.

• vergiden deprem illeri muaf tutulacaktı o iş ne oldu peki örneğin antepte yaşayan 27 plakalı araç sahibi de ödeyecek mi ?

• Geçmişte 1999 depremi sonrası geçici olarak ÖTV denen zıkkım vergiler gelmişti.Sonra ise ne oldu KALICI OLARAK HAYATIMIZDA ve bu ÖTV yüzünden bir çok kişi otomobil almayı hayal bile edemiyor.

Bu geçici MTV vergiside merak etmeyin KALICI OLACAKTIR ...

• Onur BABACANyoutube
    Motorlu Taşıtlar Vergisi, 2023 yılında iki kez ödenecek.
    https://www.youtube.com/shorts/smSnUyTX5b0
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.