Şimdi Ara

Ek yerleştirme ile beslenme diyetetik mi , tıp için 3. yıl mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışmaya başlayalı 1 hafta oldu ona göre değerlendirin, örneklerle yardımcı olursanız sevinirim

• Kendine güveniyorsan tıp'a uzan.
  • Kendi hayatin başkalarının yorumuyla is yapma . kendine guveniyosan kalabilirsin 3.yila

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok garip olmus. Hedefine ulaşma yolunda motivasyon gerekir tabi ama su konumda örneklerle yardımcı olmamız seni hedefine ( yoksa ) götürmez.

• hedefim tıp fakültesi, bunun için normal tercih bile yapmadım fakat şu 2 aylık sürede beni o kadar yıprattılar ki en son bunu düşündüm
  • normal tercih kullanmayan biri ek tercih yapamıyo cok dusunmez boşa , yorma kafanı yazık :D
  • ygs2- 447, mf3 408
  • 3. Yıla kal bende istediğim bölüm için 3e kalıyorum , mesleğin tum hayatını etkıleyecek

• suumyy S kullanıcısına yanıt
    up
  • ikinci senede durum benzerse gitmende fayda var ama geçen seneden daha iyi olurum diyorsan kal ve tıpa git . ama bazende elimizdekilerin kıymetini kaybetmeden anlamak gerekir zor karar kolay gelsin
  • mkaan1502 kullanıcısına yanıt
    hocam ilk yıl ygs de 110k idim ikinci yıl 24k
  • quote:

Orijinalden alıntı: suumyy

ygs2- 447, mf3 408

Lys de sıranı düşürmüşsün ama. Bu sene hedefine ulaşacağına inanıyorsan, çalışma hevesin varsa çalışmaya devam et ama lys ye de iyi çalış bu sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: flow41

normal tercih kullanmayan biri ek tercih yapamıyo cok dusunmez boşa , yorma kafanı yazık :D

Tercih yapsın veya yapmasın sınava girip bir yere yerleşemeyen herkes ek tercih yapabiliyor diye biliyorum.

• Hayir malesef ilk tercihi yapmayan ek tercih yapamaz diye ben de duymustum bi arastir derim. Bugun basliyor zaten. Ben de 24kdeydim diyetisyenlik istemiyorum dis hekimligi icin kasiyorum benim ilk mezuna kalisim o yuzden biraz rahatim. Ama sen 3.kez deneyeceksen uzerinde daha bir yuk olmali ve daha cok calismalisin, zaten insanin vicdani da kasilir ailenin uzerine yuk misali mezun olarak o yuzden kendi adima uzuluyorum ama yapcak bir sey yokk :)

• Muaz_35 kullanıcısına yanıt
    Hayır kardeşim normal tercih yapmayan ek tercih yapamaz.

Konuyu açan arkadaş tercih döneminde tercih yapmadıysan 3. seneye kalmışsın zaten iyi çalış hedefine ulaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Koç Burssuz

Hayır kardeşim normal tercih yapmayan ek tercih yapamaz.

Konuyu açan arkadaş tercih döneminde tercih yapmadıysan 3. seneye kalmışsın zaten iyi çalış hedefine ulaş.

Yapmadim dediysem hic yapmadim değil adnan menderes dis i tek tercih yazmistim yeni acildi diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.