Şimdi Ara

Ekimde ki Sınava Girmem Gerek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekimde ki sınava girmem gerek ankara/eryamanda yaşıyorum kaç tane sürücü kursu aradım hepsi dolu diyor aralıkta ki sınava girebilirsiniz diyor ne yapacağım boş olan sürücü kursları biliyorsanız lütfen nuramaları yazın.

• Bende istanbulda bulamadım aralık ayına yazılacağım, zaten stajyere kalmak çok kötü birşey değil, 75 ceza puanını doldurmayacaksın sadece
  • Sıkıntı o değil sınavlar zorlaşacak bildiğim kadarıyla
  • Ya ben de aradım kaç yer, hepsi dolu dedi. Boş bir yer bulan olursa haber verebilir mi lütfen? Son sınava kalcaz ya.
  • 12 Aralık'taki sınava girersek neden stajyerliğe kalıyoruz biri açıklayabilir mi? Hayır herkesin ağzında 10 Eylül tarihi tutturulmuş gidiyor. 12 Aralık unutuldu heralde? Yani resmi olarak yılbaşında başlıyor yeni dönem, 10 Ekim'den hemen sonra değil. Varsa yürürlükte "10 Eylül son" diyen bir madde, biri gelip göstersin lütfen. Bizde boş yere uğraşmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarkuraner -- 10 Eylül 2015; 13:40:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklama yapıldı 10 eylül son diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarkuraner

12 Aralık'taki sınava girersek neden stajyerliğe kalıyoruz biri açıklayabilir mi? Hayır herkesin ağzında 10 Eylül tarihi tutturulmuş gidiyor. 12 Aralık unutuldu heralde? Yani resmi olarak yılbaşında başlıyor yeni dönem, 10 Ekim'den hemen sonra değil. Varsa yürürlükte "10 Eylül son" diyen bir madde, biri gelip göstersin lütfen. Bizde boş yere uğraşmayalım.

Çünkü 12 Aralık yazılı sınavının sonunda eğer direksiyon sınavına girmeye hak kazanırsan direksiyon sınav tarihleri 02-03 OCAK 2016 arası olacak. Şimdiden geçmiş olsun. Bugün son gün beyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stajyerlik falan dert değil. En kısa sürede başvurum ve sınavım falan ne zaman olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.