Şimdi Ara

Ekipman Kararsızlığı Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -A4-TECH bloody b120
    -A4-TECH x7 - g800v

-Logitech g105
    -Logitech g103

Arasından hangisini almak mantikli?

Kulaklık

-Logitech g230 düşündüm veya o fiyata daha uygun bir şeyler var mı?

Şimdiden yardimlariniz için tesekkurler
    İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A4-TECH x7 - g800v klavye alınmaz nedeni ise tuş kombinasyonu olarak alt tarafa konumlandıralan tuşlar el koyma yerine geldiğinden kullanışsız duruyor space ayrıca tuşu küçük diğer klavye daha iyi duruyor ergonommi olarak

g3 gayet güzel klavye fiyatına göre g105 bence o fiyat için gereksiz

g103 hepsi içinde f/p kralı
  • Kulaklık olarak Everest Rampage SN-RW1 düşünebilirsiniz
  • G230 bende var mic o kdr güzel değil ve bi süre sonra mic kafayı yiyor. Ses karşıya gitmiyor. Jackı çıkarıp pc yi kapa aç yapıp tekrar takınca falan düzeliyo

Everest, rampage alma!

Buda iyi bi kulaklık

SS Siberia 150

• Rampage Sn-Rw1 efsanedir bi bak ben kullanıyorum

• Everest hayatta almam zaten de

G103 f/p krali tamam ama bloody b120 nasil?

G103 un artisi Bilekligi eksisi Led isi yok
    G105 in artisi led isik var eksisi bilekligi yok
    Bloody b120 de çok hoş

Sirf CS go tarzi oyunlar için alacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithattrhn -- 4 Mayıs 2017; 11:34:41 >
  • mithattrhn M kullanıcısına yanıt
    tabi burada bizim yorumlarımız teknik olarak önemli olabilir ama asıl önemli olan senin el yapına uyup uymadığı klavye düzeni ve tuş yapısı için bence teknoloji marketlerde küçük bir deneme yap ama klavye için tavsiyem logitech g103

Bloody b120 tasarım olarak dediğin gibi hoş ve kullanışlı led olması avantajıda var fiyat olarak da uygun ama

bileklik olması oyuncu için önemli olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Win10 için aliyorum unutmadan uyumlu olsun da

Ha hocam bloody b120 nin eksiği de g103 ve g105 de olan o ekstra tuşlar bunda yok mesala

Bu 3 klavye arasinda kaldim bir turlu karar veremiyorum ya ben 4-5 saat PC oynarim o yüzden rahat bir şey olsun

G103 almiyacagim çünkü g105 de olan mn tuslari yok bilek desteğini bulurum bir yerden o yüzden

Logitech g105 mi A4-Tech bloody b120 mi?

Not: g105 de olan g1 mn vb. Tuşlar bloody b120 de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithattrhn -- 4 Mayıs 2017; 13:30:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    4-5 saat oyun oynuyorsan eğer konfor/performans olayına bakmalısın tamamen

Örn: Ets 2 için ses açma kapatma şarkı açma değiştirme ... gerçekten bir sürü kombinasyon için ergonomik yerleştirme yapmak zor olabiliyor o yüzden g kombinasyonu çok işe yarıyor fps oyunlarında keza bu şekilde

sana tavsiyem o zaman ergonomisi iyi olan ve G tuş kombinasyonu olan bir klavye seçmen benim seçimim g105

şunlara bakmanı tavsiye ederim madem bütçen var bu kadar
    https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-bloody-b318-infrared-switch-light-strike-oyuncu-klavyesi-fiyati,10622877.html
    https://www.akakce.com/siparis/?p=60655752&ref=akakce&v=1.36.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayyas404 -- 4 Mayıs 2017; 14:17:14 >

• Hocam Hic görmedim onlari o zaman hangisini alayim?

O zaman benim icin arastirirmisiniz tekrardan

Logitech g105

A4 tech Bloody b120 bunda g105 de olan tuşlardan yok

Bloody B418 bunda g105 de olan tuşlardan yok

Bloody B328 bunda g105 de Bulunan tuşlardan yok

Bloody B254 bunda g105 de bulunan tuşlardan yok

Dediğin B318 onu bilmiyorum var mi

Dediğin Zalman ZM-K400g bunda var herhalde

Sence hangisini almaliyim dediğim gibi tekrardan
    -Windows 10 uyumlu olsun
    -günde bazen 5-6 saat PC Oynamisligim oluyor rahat guzel dayanikli olsun
    -CS:go , ets lol tarzi oyunlar oynarim

Dediğin gibi o g105 deki tuşlar önemli. CS go için falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithattrhn -- 4 Mayıs 2017; 14:37:32 >
    en son bütçe ne kardeş
  • İste bi klabye demisin oda 185 o kadar cikarmiyim bilmiyorum sence yukarıdaki yazdiklarimdan hangisi ?

• hocam 100 lira civarına bu tarz klavyeleri almak yerine, 100-200 civarına gearbest,bangood,aliexpressten a kalite olmasada motospeed tarzı mekanik klavye alırsanız hepsinden iyi bi sonuç verecektir size
  • Yaklaşık 3 yıl Bloody B120 kullandım bir arkadaşımla aynı zamanda almıştık.

İkimizinde multimedia tuşları Windows üzerinde randımanlı çalışmıyordu.Örneğin Spotify da şarkıyı geçe bastığımda durmaksızın atlıyordu arkadaşımda ise ses seviyesini değiştirirken durmaksızın ilerletiyordu seviyeyi.Onun haricinde memnundum.Alacaksan Space tuşunu temizlerken çıkarmaya kalkma önce alttaki vidaları sök ondan sonra çıkar.
  • Hocam o klavyeyi çok begendim kesin alacaktim ama iste Logitech g105 de olan g1 , g2. G3 , g4 , g5 , g6 ve mn tuslari bloody de yok o yüzden g105 e karar verdim simdi mouse da yine ikilemdeyim

Logitech alirsam g102 alirim

A4 tech alirsam bir suru seçenek var v3,v5,v7,v8 a3,a5,a9

V7 de kullanmıştım bir sorun çıkmamıştı.Eline hangisi uyuyorsa onu al internetten araştırma.Eline al fareyi.
  • Sayılan modeller hakkında fazla bir bilgim yok ancak araştırmadan (piyasadan pahalıya) G103 alıp araştırıp ertesi gün iade edip G105 almış ve bir kaç aydır kullanan biri olarak bu 2 ürün hakkında bir iki şey söyliyebilirim. G103 ile G105 arasındaki fiyat farkına bence değer. G105in ışıkları çok sönük yanıyor. G1-6 tuşları güzel ama bu tip tuşlar bence oyunlarda fazla kullanışlı değil. Farelerdeki tuşlar çok daha iyi. Elini wasdden kaldırmadan g4 ve g5e basmak için bile biraz alışmak gerekiyor. G6 daha zor. G3 çok zor. G1 ve g2 ise imkansıza yakın. M1-3 tuşlarından hiç bahsetmiyorum. Klavyeyi almadan bence o tuşları bir mağzada dene. G tuşları için alıyorsan Benim de kullandığım Logitech G300s gibi modeller tavsiye ederim. Bu 2 konu hariç klavyeden genel olarak memnunum ancak eş değer modellerini hiç kullanmadığım için daha fazla yorum yapamam.

Yüksek ayarda ışıklar ve g tuşları
    Ekipman Kararsızlığı Yardım!!!Ekipman Kararsızlığı Yardım!!!

• Hocam o tuslari onemsemezsem gider bloody b120 alirim zaten

Mouse olarak g300s düşünmüyorum Logitech alirsam yeni çikan g102 yi alirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.