Bildirim
Ekipman Kararsızlığı Yardım!!!
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
A4-TECH x7 - g800v klavye alınmaz nedeni ise tuş kombinasyonu olarak alt tarafa konumlandıralan tuşlar el koyma yerine geldiğinden kullanışsız duruyor space ayrıca tuşu küçük diğer klavye daha iyi duruyor ergonommi olarak
g3 gayet güzel klavye fiyatına göre g105 bence o fiyat için gereksiz
g103 hepsi içinde f/p kralı -
Kulaklık olarak Everest Rampage SN-RW1 düşünebilirsiniz -
G230 bende var mic o kdr güzel değil ve bi süre sonra mic kafayı yiyor. Ses karşıya gitmiyor. Jackı çıkarıp pc yi kapa aç yapıp tekrar takınca falan düzeliyo
Everest, rampage alma!
Buda iyi bi kulaklık
SS Siberia 150
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rampage Sn-Rw1 efsanedir bi bak ben kullanıyorum
Everest hayatta almam zaten de
G103 f/p krali tamam ama bloody b120 nasil?
G103 un artisi Bilekligi eksisi Led isi yok
G105 in artisi led isik var eksisi bilekligi yok
Bloody b120 de çok hoş
Sirf CS go tarzi oyunlar için alacagim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithattrhn -- 4 Mayıs 2017; 11:34:41 >
tabi burada bizim yorumlarımız teknik olarak önemli olabilir ama asıl önemli olan senin el yapına uyup uymadığı klavye düzeni ve tuş yapısı için bence teknoloji marketlerde küçük bir deneme yap ama klavye için tavsiyem logitech g103
Bloody b120 tasarım olarak dediğin gibi hoş ve kullanışlı led olması avantajıda var fiyat olarak da uygun ama
bileklik olması oyuncu için önemli olur -
Win10 için aliyorum unutmadan uyumlu olsun da
Ha hocam bloody b120 nin eksiği de g103 ve g105 de olan o ekstra tuşlar bunda yok mesala
Bu 3 klavye arasinda kaldim bir turlu karar veremiyorum ya ben 4-5 saat PC oynarim o yüzden rahat bir şey olsun
G103 almiyacagim çünkü g105 de olan mn tuslari yok bilek desteğini bulurum bir yerden o yüzden
Logitech g105 mi A4-Tech bloody b120 mi?
Not: g105 de olan g1 mn vb. Tuşlar bloody b120 de yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithattrhn -- 4 Mayıs 2017; 13:30:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4-5 saat oyun oynuyorsan eğer konfor/performans olayına bakmalısın tamamen
Örn: Ets 2 için ses açma kapatma şarkı açma değiştirme ... gerçekten bir sürü kombinasyon için ergonomik yerleştirme yapmak zor olabiliyor o yüzden g kombinasyonu çok işe yarıyor fps oyunlarında keza bu şekilde
sana tavsiyem o zaman ergonomisi iyi olan ve G tuş kombinasyonu olan bir klavye seçmen benim seçimim g105
şunlara bakmanı tavsiye ederim madem bütçen var bu kadar
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-bloody-b318-infrared-switch-light-strike-oyuncu-klavyesi-fiyati,10622877.html
https://www.akakce.com/siparis/?p=60655752&ref=akakce&v=1.36.7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayyas404 -- 4 Mayıs 2017; 14:17:14 >
-
Hocam Hic görmedim onlari o zaman hangisini alayim?
O zaman benim icin arastirirmisiniz tekrardan
Logitech g105
A4 tech Bloody b120 bunda g105 de olan tuşlardan yok
Bloody B418 bunda g105 de olan tuşlardan yok
Bloody B328 bunda g105 de Bulunan tuşlardan yok
Bloody B254 bunda g105 de bulunan tuşlardan yok
Dediğin B318 onu bilmiyorum var mi
Dediğin Zalman ZM-K400g bunda var herhalde
Sence hangisini almaliyim dediğim gibi tekrardan
-Windows 10 uyumlu olsun
-günde bazen 5-6 saat PC Oynamisligim oluyor rahat guzel dayanikli olsun
-CS:go , ets lol tarzi oyunlar oynarim
Dediğin gibi o g105 deki tuşlar önemli. CS go için falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithattrhn -- 4 Mayıs 2017; 14:37:32 >
en son bütçe ne kardeş -
İste bi klabye demisin oda 185 o kadar cikarmiyim bilmiyorum sence yukarıdaki yazdiklarimdan hangisi ?
hocam 100 lira civarına bu tarz klavyeleri almak yerine, 100-200 civarına gearbest,bangood,aliexpressten a kalite olmasada motospeed tarzı mekanik klavye alırsanız hepsinden iyi bi sonuç verecektir size -
Yaklaşık 3 yıl Bloody B120 kullandım bir arkadaşımla aynı zamanda almıştık.
İkimizinde multimedia tuşları Windows üzerinde randımanlı çalışmıyordu.Örneğin Spotify da şarkıyı geçe bastığımda durmaksızın atlıyordu arkadaşımda ise ses seviyesini değiştirirken durmaksızın ilerletiyordu seviyeyi.Onun haricinde memnundum.Alacaksan Space tuşunu temizlerken çıkarmaya kalkma önce alttaki vidaları sök ondan sonra çıkar. -
Hocam o klavyeyi çok begendim kesin alacaktim ama iste Logitech g105 de olan g1 , g2. G3 , g4 , g5 , g6 ve mn tuslari bloody de yok o yüzden g105 e karar verdim simdi mouse da yine ikilemdeyim
Logitech alirsam g102 alirim
A4 tech alirsam bir suru seçenek var v3,v5,v7,v8 a3,a5,a9
V7 de kullanmıştım bir sorun çıkmamıştı.Eline hangisi uyuyorsa onu al internetten araştırma.Eline al fareyi. -
-
Hocam o tuslari onemsemezsem gider bloody b120 alirim zaten
Mouse olarak g300s düşünmüyorum Logitech alirsam yeni çikan g102 yi alirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X