Şimdi Ara

EKİPMAN TAVSİYE VE ÖNERİSİ OLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kask, Mont, Eldiven ve Dizlik almak istiyorum. Öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir?

Kask Maksimum 350 - 400 TL
    Eldiven Yaz Kış Kullana bilirmiyim? Yada ikisinide ayrı ayrımı almak gerekli? Bütçe farketmez kaliteli ve mümkünse terletmeyen olsun.
    Dizlikte keza aynen kaliteli ve pantolonun üzerine taka bileceğim cinsten kullanışlı ve şık.
    Mont konusunda şuan kararsızım kilo alıp verdiğim dönem alırsam kaliteli bişey alırım oyüzden paraya şuan yazık etmeyim diyorum, ideal kiloma ulaşınca 1,000 TL ye kadar veririm gerekirse biraz daha fazla.

Şimdiden Teşşekür Ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: One In A Million

Arkadaşlar Merhaba,
    Kask, Mont, Eldiven ve Dizlik almak istiyorum. Öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir?

Eldiven Yaz Kış Kullana bilirmiyim? Yada ikisinide ayrı ayrımı almak gerekli? Bütçe farketmez kaliteli ve mümkünse terletmeyen olsun.
    Dizlikte keza aynen kaliteli ve pantolonun üzerine taka bileceğim cinsten kullanışlı ve şık.
    Mont konusunda şuan kararsızım kilo alıp verdiğim dönem alırsam kaliteli bişey alırım oyüzden paraya şuan yazık etmeyim diyorum, ideal kiloma ulaşınca 1,000 TL ye kadar veririm gerekirse biraz daha fazla.

Motoru aldiniz mi ? Aldiysaniz ne ? Almadiysaniz ne dusunuyosunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HatimİndirenSteveJOBS kullanıcısına yanıt
    Hayır henüz almadım, Cbr 250r alıcam yeni başlıyorum yaz sonuna kadar biner yaz sonuda cbr 600 düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatimİndirenSteveJOBS

quote:

Orijinalden alıntı: One In A Million

Arkadaşlar Merhaba,

Motoru aldiniz mi ? Aldiysaniz ne ? Almadiysaniz ne dusunuyosunuz ?

Hayır henüz almadım, Cbr 250r alıcam yeni başlıyorum yaz sonuna kadar biner yaz sonuda cbr 600 düşünüyorum :)

• Ben ls2 ff396 kasktan almayı çok istiyorum param olunca alıcam inşallah bir bak bence
  • One In A Million kullanıcısına yanıt
    Hocam 600 diyon para harcamiycam diyon Bence bir tane alpinestars ya da revit tulum al, arai rx7 al alpinestars eldiven falan al. Olmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatimİndirenSteveJOBS

Hocam 600 diyon para harcamiycam diyon Bence bir tane alpinestars ya da revit tulum al, arai rx7 al alpinestars eldiven falan al. Olmezsin

İyi güzel diyosunda şuan bütçe yok okadar :) 600 e geçince inşallah alırız bunları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ArdiaroS kullanıcısına yanıt
    Aynen güzel kask, inşallah sende kısa sürede alırsın kendine birtane.. eyvallah tavsiye için, en hafif kask hangi markada var? Hem hafif hem güvenli?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.