Şimdi Ara

Ekol hoca vs Detay hoca?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangisi sizce daha iyi mat 1 , mat 2, geo olarak karşılaştırabilir misiniz?

• ekolhocayla çalıştım ve istediğim yere gidiyorum kanks bu sene çok yüksek değil ama çok katkısı oldu matta bana.... ccc kirpi reyiz
  • hedefin neydi kardeşim?
  • Ben ilk önce konu anlatım videolardan temel alıp kitap çözeceğim fakat hangi hoca daha yararlı olur bilemedim şimdi.
  • iktisat . tm-1 de ilk 100-120 bin istiodum 130 geldi :) ama geçen sene berbattı 400binlerdeydim matematikte beni yoktan var etti hem lys hem ygs.
  • iyiymiş kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _headache

Ben ilk önce konu anlatım videolardan temel alıp kitap çözeceğim fakat hangi hoca daha yararlı olur bilemedim şimdi.

ilk ekolden bak konu anlatımlara yetersiz kalırsa diğerlerini dolaş. ama soru çözümlerinde mükemmel ekolhoca hatta direk nejdetkirpinin sitesine girmeni de tavsiye ederim..
  • körfez
  • quote:

Orijinalden alıntı: mblood

quote:

Orijinalden alıntı: _headache

Ben ilk önce konu anlatım videolardan temel alıp kitap çözeceğim fakat hangi hoca daha yararlı olur bilemedim şimdi.

ilk ekolden bak konu anlatımlara yetersiz kalırsa diğerlerini dolaş. ama soru çözümlerinde mükemmel ekolhoca hatta direk nejdetkirpinin sitesine girmeni de tavsiye ederim..

Nejdet Kirpi ücretli sanırım o yüzden bakamam ama yinede sağol ekol iyidir diyosun
  • ygs - lys de iyi sıralamalar yakalayan arkadaşlardanda yardım istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.