Selamlar. Ben de Yamaha 359 var ve genel olarak işimi görüyor ama hazır ses formatları çok fazla hoşuma gitmiyor. Bu sebeple Üç aşağı beş yukarı aynı kaynaktan gelen sesleri anfiler akıl almaz farklılıklarda vermiyor. Bunun için bu hazır ses ayarları yerine kendimiz ekolayzer ayarlarını kaydedip kendi ses rengimizi oluşturabileceğimiz anfi var mı? Bendeki Dandik Orite DVD player kısmen buna imkan veriyor ve oldukça güzel sonuçlar sunuyor. sinema performansı olarak Yamaha mı Onkyo mu daha iyidir? Bütçe ise 1000-1500 arası. Lütfen az daha ver şunu al demeyin ne kadar ekmek o kadar köfte biliyorum. Ve bu bütçe ile olabilecekse en iyi seçim ne olur ?
eko ayarı pioneer 919-1019 da var 9 band yamaha 663 ve 765 de olması lazım.
Pioneer da var 9 band yamaha 663 ve 765 de olması lazım demişsiniz. 9 band nedir hazır modlar mıdır? Yoksa nasıl bir sistemdir bu 9 band.? Bir de 663 ün su andaki fiyatı ne kadardır? Pioneer ve Yamaha arasında Cinema performansı acısından hangisi daha metalik o Cinema salonuna yakın ses verir. (Lütfen o sesi yakalamak evde zor demeyin. Sadece ikisi arasında hangisi daha yakındır hepsi bu)
9 band işte nasıl bilgisayarda ses kartındaki eko ayarı yapıyorsunuz grafik eko yani aynısı bu anfilerde var işte yukarı aşağı bütün frekansları ayarlıyorsunuz eski müzik setlerinde olan elle manuel ayarlıyoraunuz.valla metalik derken ikisininde sesleri farklıdır bizim yorumumuzla olmaz dinleyin öyle karar verin ..
Teşekkür ediyorum değerli cevabınız için. Şu an için fiyatları nasıldır ? Pioneer ve 663 ün? Aslını istedigim ses rengi Philips HTS7540 Blu-ray Ev Sinema sistemindeki gibi bir ses. Belki dinleyenleriniz olmuştur. Metalikten kasdım o. Belki ses kaynağının Bluray olmasından kaynaklı olabilir ama benim dinledigim DVD filmdeki sesti. Belki de anlatamadım ama Velhasıl sesin perde arkasından gelmesi gibi bir şey olmasın istiyorum. Bendeki Yamaha 359 biraz öyle. Creative in Kumandasız Cambridge modeli bir 5+1 multimedia sistemi vardı. ufak hafif bir elle ayarlanan anfisi vardı. Onun verdigi ses te çok hoştu bu filipse cok benziyordu. keşke bu ses renginin de bir tarifi olabilse :) Bunlardan hangisi daha berrak canlı ses verir Pioneer mu 663 mü? Fiyatlarıu 1500 den fazla mıdır? İstanbul doğubanktan yada civarındna alıcam.
pioner 919 1000-1300 arası diyelim 663 1000 1200 arası 663 eski model çünkü. yamaha 765 ise 1500-1750 tl arası