Şimdi Ara

- Ekonomik KRİZ kime KRİZ? - (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
6
Favori
28.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chakra

Bence arsaları değerli okulların satılması çok mantıklı. Ben İzmir Atatürk Lisesinde okudum ve inanılmaz değerli bir konumdaki arsa üzerinde olduğunu biliyorum. İstiyorum ki orası satılsın, oradan elde edilecek gelir ile daha fazla okul yapılsın, elde edilen gelir yine bu ülke halkının refahında kullanılsın. Tabi bu işe de mutlaka kültür merkezi yıkılmasın yenisi yapılmaz deyip yenisine ilk sırada koşanlar veya yeni köprü, yol yapılmasın deyip ilk önce kullananlar gibi bu hükümet ak dese şartlı refleks ile kara diyenler karşı çıkacaktır. Çünkü bu kişilerin ülkeye kaynak yaratmak, hizmet sunmak gibi bir dertleri yoktur ve eleştirmek en kolay şeydir.

Atatürk Lisesi mezunlarında okulunu satmayı düşüneni çıkar mı bilmem ama bildiğim İzmirli boyozdan başka bir şey yedirmez, kol düğmesinden başka bir şey satmaz. İşgal kültürü mensupları iç geçiriyor olabilir ama yutkundurup boğazından çeker alır İzmirli.

Okulları da satmaya niyetlendiklerine göre satacak bir şeyleri kalmamış demektir. Yoksa var mı satacak başka bir şeyleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 24 Şubat 2010; 15:36:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lehrer35

quote:

Bence arsaları değerli okulların satılması çok mantıklı. Ben İzmir Atatürk Lisesinde okudum ve inanılmaz değerli bir konumdaki arsa üzerinde olduğunu biliyorum. İstiyorum ki orası satılsın, oradan elde edilecek gelir ile daha fazla okul yapılsın, elde edilen gelir yine bu ülke halkının refahında kullanılsın. Tabi bu işe de mutlaka kültür merkezi yıkılmasın yenisi yapılmaz deyip yenisine ilk sırada koşanlar veya yeni köprü, yol yapılmasın deyip ilk önce kullananlar gibi bu hükümet ak dese şartlı refleks ile kara diyenler karşı çıkacaktır. Çünkü bu kişilerin ülkeye kaynak yaratmak, hizmet sunmak gibi bir dertleri yoktur ve eleştirmek en kolay şeydir.

Atatürk Lisesi mezunlarında okulunu satmayı düşüneni çıkar mı bilmem ama bildiğim İzmirli boyozdan başka bir şey yedirmez, kol düğmesinden başka bir şey satmaz. İşgal kültürü mensupları iç geçiriyor olabilir ama yutkundurup boğazından çeker alır İzmirli.

Okulları da satmaya niyetlendiklerine göre satacak bir şeyleri kalmamış demektir. Yoksa var mı satacak başka bir şeyleri?

Konuyu algılamadan yazıyorsunuz.
    Birincisi okulu kim satıyor ? Satılacak olan şey arsasıdır, okulun daha moderni aynı isimle başka bir yere yapılacak. İkincisi Elde edilen gelirle başka okullar da yapılacak veya yine hizmet olarak çeşitli şekillerde halka dönecek.
    Göreceğiz bakalım satılacak mı satılmayacak mı. Sizlerin her zaman yaptığı gibi sloganlarla bu iş yürümez, diğer şeyler için de aynısını dediniz, çatır çatır satıldı, çok da iyi oldu. Bu da inşallah satılır.
    Satacak başka şey var mı diye soruyorsunuz, eğer kamu yararına olabilecek, kaynak yaratacak başka şeyler varsa elbette sa-tı-la-cak.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

quote:

Orijinalden alıntı: Dellci

quote:

Hayran kitlemin her geçen gün artmasını memnuniyetle izliyorum

Sayın webbie, bir hayranınız olarak, Ulusal İstihdam Çalıştayı ve Ak Parti'nin sunduğu proje hakkında düşüncelerinizi merak etmekteyim.
    Bunca sayfa işsizlik edebiyatı yaptıktan sonra böyle mühim bir konuyu es geçip, sayın lehrer35'in (bariz bir şekilde konuyu gölgeleme amaçlı) okul arsası yazılarına odaklanmanız, beni oldukça şaşırttı doğrusu...

Bu konuda yorum yapmamayı tercih etmiştim, çünkü doğru gibi görünen bir davranışın sonucunu beklemeyi daha uygun görmüştüm. Ama maalesef bana zaman tanımadınız ve ben de içimden geçeni yazayım dedim.

Yani çalıştayı ve projeyi şimdilik doğru bir adım olarak görüyorsunuz. Aynı şekilde düşünüyorum. Başka kişiler veya kurumlar da çalıştaya kendi projelerini sunarlarsa (bir zahmet) çok daha iyi gelişmeler bekleyebiliriz.

quote:

Sanırım bir hafta kadar önce, siz sevgili hayranım işsizliğin ne kadar önemsiz olduğundan bahsediyordunuz ve "ha %1, ha %10 diyordunuz" ama hiç savunmadığınız ve tarafı olmadığınız iktidarın yeni girişimi istihdam olunca, bir anda sizin için çok önemli bir konu oluvermiş. Ne güzel, en azından artık işsizlik gibi önemsiz bir konuyu ısıtıp ısıtıp karşınıza çıkardığım için "Benim yorumlarıma cevap yazmayın" demezsiniz. Ne de olsa artık sizin için de önemli bir konu olmuş. Ama aklıma takılan, bu konu önemli ise ve size göre %1 ile %20 arasında fark yoksa, bu anlamsız bir girişim olmuyor mu sevgili Dellci?

Cevabınızı merakla bekliyorum. Bakalım kendi sözlerinizin hangisine tezat oluşturacaksınız

Sayın webbie, bu projenin tahmini olarak 900bin kadar kişiye istihdam sağlayacağı düşünülüyor. 3.200.000 işsizimiz olduğuna göre?
    Ben söylediklerimin arkasındayım. Siz hala beni yanlış anlamaktasınız. İşsizliğin önemsiz olduğunu düşündüğümü sanmaya devam ediyorsunuz. Üstelik ben size "Benim yorumlarıma cevap yazmayın" da demedim. Bunu da yanlış anlamakta ısrarcısınız. Ben diyorum ki ekonomi hakkında bahsettiğim her konuda bana "işsizlik!" edebiyatı yapmayın dedim. İhracat diyorum işsizlik diyorsunuz. İthalat diyorum işsizlik diyorsunuz. Ben borsa yükseldi diyorum siz "peki ya işsizlik?" diyorsunuz. O zaman herşeyi bir kenera bırakalım işsizlik konuşalım, bu ne perhiz böyle? Ben bunu söylüyorum. Ee? Şimdi de işsizlik ile ilgili birşeylerden bahsettim, bu sefer de sizden çıt çıkmadı. Asıl tezat bu...

• Hiç ilgim olmayan konuda birşeyi hatırlatayım dedim izninizle! Değerli okul arsası satmak ve çevrede 2-3 okul yapmak Özal zamanından bu yana bu tür satışların temel savunma aracıdır, ve bu iktidara ait bir görüşte değildir! Bu yüzden bir çevre semtte başınızı sağa sola çevirirken okula çarparsınız, camiye değil!
  • quote:

kaynak yaratacak başka şeyler varsa elbette sa-tı-la-cak.

Gidin yapabiliyorsanız GAP'ı satın Yahudiye. İzmirli okulunu sattırmaz.

Kaynak ihtiyacı da neymiş, teğet geçen ekonominin kaynak ihtiyacı mı olur?
  • Sevgili Dellci,

Benimki tezat değil, sadece temkin.

Eğer ben bugün AKP ile ilgili olumlu yorumlar yazmaya başlasam, hatta sizin yazdıklarınızın yarısı kadar bile hafif fanatizm içerse emin olun ki siz de bana temkinle yaklaşırsınız. Oysa ki, bu adamların her cümlesini ayet olarak kabul edip, daha olmamış şeylerin peşinde koşmak bence saflık ya da cinliktir. Sadece bu adamlar diye bahsettiğim insanlar değil, işin içinde iktidar olan herkes için bu geçerlidir.

Çalışmaya başlamayı planlamak, sevinilecek birşey midir? Yıllardır iktidarda olan insanlar, sonunda çalışmaya başlamayı planlayarak sizden övgü hak edebilirler ama benden övgüyü ancak çalışmalarının sonuçlarını görünce övgü alırlar.

Siz diyorsunuz ki "ihracat" ben diyorum ki "işsizlik", siz diyorsunuz ki "büyüme" ben diyorum ki "işsizlik", bunda hiçbir gariplik olmadığını siz de benim gibi biliyorsunuz. En baştan beri yazdığımı tekrar yazıyorum; Siz ne kadar büyürseniz büyüyün, ne kadar ihracat yaparsanız yapın, eğer fazladan bir kişinin istihdamını sağlayamıyorsanız, ortada ya bir yanlış hesaplama vardır, ya da işçi sömürüsü vardır. Ya daha çok ürünü aynı sayıda işçiye ürettiriyorsunuzdur, ya da aslında üretimde bir ilerleme yoktur; rakamlarla oynanıyordur. Eğer ki, ikisi de değilse ve kişi başına düşen milli gelir ile işsizlik aynı anda artıyorsa, ortada sadece bir açıklama vardır; Fakir sayısı ile zengin sayısı ya da servet miktarı aynı anda artıyordur. Bu da sağlıklı bir büyüme değildir. Gelişmiş ülkelerde bu iş böyle yürümez ve aklı başında olan hiçkimse Sabancı zengin oldu diye sevinmez.

Ayrıca, bu zamana kadar hiç sesinizi çıkarmadığınız işsizlik konusu bir anda ön plana nasıl oldu da çıktı? Şunu açık açık söyleyin artık; bu iktidarın size göre başarıları dışındaki konulardan asla bahsetmeyeceksiniz ve bir konu onların gündemine girmeden önce sizin için sorun olmayacak. Bunun en güzel örneği de işsizliktir. Aylarca burada işsizlik dedik de dönüp bakmadınız, ama bir anda bir çalıştay sayesinde sizin için önem kazandı. Farkettiniz mi bilmiyorum, benim için uzun zamandır en önemli olan konu, şimdi ve bir haberle sizin için de önem kazandı. Ne mutlu bana ki, artık iktidar da benimle aynı insani soruna dikkat çekmeye başlama çalışmalarına başlamayı planlamaya başlayacakmış

• quote:

saflık ya da cinliktir.

Allah kimseyi düşürmesin. Sapıtınca çarpılmayı bile göze alıp ulusal kelimesini bile kullanıyorlar. Oysa duymaya bile tahammülleri yoktur. Duyunca epilepsi krizine girerlerdi normal zamanda.

Düşmez kalkmaz bir Allah.
  • quote:

Birincisi okulu kim satıyor ? Satılacak olan şey arsasıdır, okulun daha moderni aynı isimle başka bir yere yapılacak. İkincisi Elde edilen gelirle başka okullar da yapılacak veya yine hizmet olarak çeşitli şekillerde halka dönecek.
    Göreceğiz bakalım satılacak mı satılmayacak mı. Sizlerin her zaman yaptığı gibi sloganlarla bu iş yürümez, diğer şeyler için de aynısını dediniz, çatır çatır satıldı, çok da iyi oldu. Bu da inşallah satılır.
    Satacak başka şey var mı diye soruyorsunuz, eğer kamu yararına olabilecek, kaynak yaratacak başka şeyler varsa elbette sa-tı-la-cak.

Satılan araziye ne yapılacak?

Ben söyleyeyim.. Alışveriş merkezi, yanında biraz garnitur olarak konut, ve iş yerleri...

Buna da ekonominin büyümesi denir..

Topkapı Sarayının manzarasına bir bakın, aslında orası da çok iyi para eder, aynı isimle başka bir yere de yapılır..

İnşaatın ekonomik büyümenin motoru olduğu bir ülkenin ekonomisinden ne hayır gelir yahu, motor makinedir, tekstildir, sanayidir.. İnşaattan motor olur mu hiç?

• "Konuşmağyıııığğğnnn, borsayı düşürüyooooonuuuuuz" diye çığıranlar bugünkü % 4 lük kayıba ne diyecekler?
    Hoş, ne diyecekleri belli de işte kendi kendimize konuşuyoruz. Demokratların en büyük hatası/zaafiyeti bu. Bunları adam yerine koyup söylediklerini ciddiye aldık hep. Söylemlerinde haklı olup olmadıklarını sorguladık. Bunlar ciddiye alınacak tıynete asla sahip olmadılar. Hata bizde...

quote:

Borsa'da 'Balyoz' depremi
    İMKB'de değer kayıbı yüzde 4'e ulaştı

İMKB Bileşik Endeksi, 15 gün aradan sonra
    tekrar 50.000 puanın altını gördü.

Bugünkü 1. Seansta 973,40 puan ve yüzde 1,89 gerileyerek 50.443,16
    puandan kapanan endeks, 2. Seansa da 16,55 puan düşüşle 50.426,61 puandan
    başladı. Açılışla birlikte 50.000 puanın üstünde tutunma çabası gösteren endeks,
    ilk yarı tamamlanırken 8 Şubat Pazartesi günü 2. Seanstan sonra bugün ilk kez
    50.000 puanın altına indi.

Saat 16.00 itibariyle Bileşik Endeks ilk seansa göre 666,24 puan ve yüzde
    1,32'lik düşüşle 49.776,92 puan seviyesinde bulunuyor. Günlük kayıp ise 1.639,64
    puan ve yüzde 3,19'a ulaştı.

• quote:

quote:

kaynak yaratacak başka şeyler varsa elbette sa-tı-la-cak.

Gidin yapabiliyorsanız GAP'ı satın Yahudiye. İzmirli okulunu sattırmaz.

Kaynak ihtiyacı da neymiş, teğet geçen ekonominin kaynak ihtiyacı mı olur?

Ben de İzmir liyim ve satılmasını istiyorum ama İzmir li adına konuşamam, tıpkı sizin de konuşamayacağınız gibi.
    Okul satılırsa İzmir li den icazet alınıp da satılmaz, prosedür ne ise yapılır, çatır çatır satılır. sanki izmir de şimdiye kadar hiç satış yapılmadı. Siz slogan atmaya devam edin, hükümet de icraata devam etsin. Sizlerin zihniyetine kalırsak şu anda bir sürü arpalık devlete zarar yazmaya devam ederdi. Çok şükür halkımız artık bilinçli ve bu bilinçte bir hükümeti başa getirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hazardousmen

quote:

Satılan araziye ne yapılacak?

Ben söyleyeyim.. Alışveriş merkezi, yanında biraz garnitur olarak konut, ve iş yerleri...

Buna da ekonominin büyümesi denir..

Topkapı Sarayının manzarasına bir bakın, aslında orası da çok iyi para eder, aynı isimle başka bir yere de yapılır..

İnşaatın ekonomik büyümenin motoru olduğu bir ülkenin ekonomisinden ne hayır gelir yahu, motor makinedir, tekstildir, sanayidir.. İnşaattan motor olur mu hiç?

Yazdığınız yalanlara kendiniz gülmüşsünüz, bana gerek kalmamış.

• quote:

"Konuşmağyıııığğğnnn, borsayı düşürüyooooonuuuuuz" diye çığıranlar bugünkü % 4 lük kayıba ne diyecekler?
    Hoş, ne diyecekleri belli de işte kendi kendimize konuşuyoruz. Demokratların en büyük hatası/zaafiyeti bu. Bunları adam yerine koyup söylediklerini ciddiye aldık hep. Söylemlerinde haklı olup olmadıklarını sorguladık. Bunlar ciddiye alınacak tıynete asla sahip olmadılar. Hata bizde...

quote:

Borsa'da 'Balyoz' depremi
    İMKB'de değer kayıbı yüzde 4'e ulaştı

İMKB Bileşik Endeksi, 15 gün aradan sonra
    tekrar 50.000 puanın altını gördü.

Bugünkü 1. Seansta 973,40 puan ve yüzde 1,89 gerileyerek 50.443,16
    puandan kapanan endeks, 2. Seansa da 16,55 puan düşüşle 50.426,61 puandan
    başladı. Açılışla birlikte 50.000 puanın üstünde tutunma çabası gösteren endeks,
    ilk yarı tamamlanırken 8 Şubat Pazartesi günü 2. Seanstan sonra bugün ilk kez
    50.000 puanın altına indi.

Saat 16.00 itibariyle Bileşik Endeks ilk seansa göre 666,24 puan ve yüzde
    1,32'lik düşüşle 49.776,92 puan seviyesinde bulunuyor. Günlük kayıp ise 1.639,64
    puan ve yüzde 3,19'a ulaştı.

Darbecileri ellemeyin, borsa düşüyor diyenler, ciddiye alanıcak tıynete hiç sahip olmadılar.

• quote:

Yazdığınız yalanlara kendiniz gülmüşsünüz, bana gerek kalmamış.

Nereye yalan oluyormuş...

Siz Taksim Topçu Kışlasını bilir misiniz?

Bu kışlanın yerinde şimdi Mc Donalds büfeleri, ve bir adet de otel bulunuyor..

Olmaz demeyin.. Arsa simsarlarına neler dayanmadı neler, Topkapı Sarayı mı dayanmaz?

Ayrıca Topkapı sarayının bahçesinde gecekondu statüsünde bir yapı da mevcut idi hala yıkılmadıysa..

http://www.arkitera.com/h17144-topkapi-sarayi-nin-tarihi-avlusu-yeniden-duzenledi.html

• Sayın lehrer35 sizden birazda böyle haberler bekliyoruz
    Boğaz'ı hızlı delip Hazine'ye 35 milyon lira kazandırdılar
    http://www.arkitera.com/h50489-bogazi-hizli-delip-hazineye-35-milyon-lira-kazandirdilar.html
  • "Güler, satışı yapılacak okulların mekanının, turizm veya iş merkezi olarak değerlendirilebileceğini aktardı."

satılsın. yinede soyluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

"Güler, satışı yapılacak okulların mekanının, turizm veya iş merkezi olarak değerlendirilebileceğini aktardı."

Satılmasın hocam o eski ve arazisi değerli okullar satılmasın.
    Yerlerine daha büyük daha modern ve depreme dayanıklı okullar yapılmasın biz Türk milleti olarak bunları haketmiyoruz
    Böylece olası bir depremde ölecek binlerce çocuğumuz bazılarına siyaset malzemesi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9
    quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen
    "Güler, satışı yapılacak okulların mekanının, turizm veya iş merkezi olarak değerlendirilebileceğini aktardı."

Satılmasın hocam o eski ve arazisi değerli okullar satılmasın.
    Yerlerine daha büyük daha modern ve depreme dayanıklı okullar yapılmasın biz Türk milleti olarak bunları haketmiyoruz
    Böylece olası bir depremde ölecek binlerce çocuğumuz bazılarına siyaset malzemesi olur

@nanaka9;
    Kesinlikle sağlıklı yapılması şartıyla özelleştirme taraftarı sayılırım. Yaşadığım Ankara'da şehir merkezindeki en büyük yeşil alan Harp okulu ve civarı, eskiden sık sık yanından geçerken "şurayı niçin yeşil alan yapıp içindekileri şehir dışına sepetlemiyorlar " diye düşünmüşlüğüm vardır! Yıllar öncesinden kalan bu düşünceler uzun zaman önce askerin iyi ki topu tüfeği varmış, siviline karşı burayı kurtarabilmiş'e dönüştü!
    Sizin yukardaki serzenişi okuyunca aklıma geldi bende öylesine yazdım, birşey kanıtlama gayretimde yok yani!

• Tüpraş, Telekom gibi dev kurumlarında içinde olduğu yüzlerce kurumu sattılar da ne oldu?
    Biz sahiplerinin eline ne geçti?
    Eskiden bizim olan bu kurumlar şimdi Yahudinin, Yalellinin malı olduğu gibi borçlarımızı da katladılar.

Şimdi bizim(halkın!) olan bu kurumları satınca elimize ne geçecek?

Mirasyedi hayırsız lüpçü sadece satıp savıyor.
    Horolop şorolop Alidibo yapıyor.
    Parasını bize göstermediği gibi borçları da katlıyor.
    Uyuma, Sattırma!
    İlk seçimde sandıkta işini bitir.
    Sonrasını yüce divan halleder.
  • quote:

Eğer ben bugün AKP ile ilgili olumlu yorumlar yazmaya başlasam, hatta sizin yazdıklarınızın yarısı kadar bile hafif fanatizm içerse emin olun ki siz de bana temkinle yaklaşırsınız.

Sayın webbie, sizden kimse için olumlu yorum yazmanızı bekleyen yok, bunu da nereden çıkardınız şimdi?
    Sadece düşüncelerinizi duymak istediğimi söyledim. Ayrıca olumlu olduğunu düşündüğünüz konulardaki temkini, olumluz olduğunu düşündüğünüz konularda da bekleriz (belirttiğiniz sebepten ötürü).

Fanatiklik yaptığımı iddia eden birisiyle nasıl sohbet edebilirim bilmiyorum. Beni bu tür yakıştırmalarla itmezseniz, daha sağlıklı konuşabiliriz. Yada bende size fanatik derim olur biter. Bunu mu istiyorsunuz?

quote:

Oysa ki, bu adamların her cümlesini ayet olarak kabul edip, daha olmamış şeylerin peşinde koşmak bence saflık ya da cinliktir. Sadece bu adamlar diye bahsettiğim insanlar değil, işin içinde iktidar olan herkes için bu geçerlidir.

Sayın webbie, bu bir çalıştaya sunulmuş bir projedir. Medya kuruluşları bunun haberini yapmış, bende konuyla ilgili gördüm, buraya taşıdım. Buraya kadar bir yanlış var mı? Yok...
    Ben sadece girişimi şimdilik doğru bulduğumu söyledim ve bundan başka bununla ilgili hiçbir bir yorum da yapmadım.

Buna karşılık siz bunu ayet kabul etmekten, daha olmamış şeylerin peşinde koşmaktan, saflıktan, cinlikten dem vurdunuz
    Böyle yapmanın alemi nedir anlamış değilim. Şurada karşılıklı konuşuyoruz ama siz biraz hariçten gazel okuyorsunuz.

quote:

Çalışmaya başlamayı planlamak, sevinilecek birşey midir?

Evet.

quote:

Yıllardır iktidarda olan insanlar, sonunda çalışmaya başlamayı planlayarak sizden övgü hak edebilirler ama benden övgüyü ancak çalışmalarının sonuçlarını görünce övgü alırlar.

Peki 2002'de işsizlik 10.3 iken 2006'nın sonunda işsizlik 9.9 seviyesine inmişti.
    O günleri bir hatırlayın ve dürüstçe söyleyin, o zaman iktidarı övmüş müydünüz?

Bakınız bugün global kriz ortamında Türkiye 750.000 kadar istihdam yaratmıştır.
    Bunu görmezden gelerek iktidarı mutlak kötü sanıyor, kendinizi kandırıyorsunuz.

Ayrıca ben hükümeti öven bir cümle de kurmuş değilim, konuyu buraya çekmeyi nasıl başarıyorsunuz?

quote:

Siz diyorsunuz ki "ihracat" ben diyorum ki "işsizlik", siz diyorsunuz ki "büyüme" ben diyorum ki "işsizlik", bunda hiçbir gariplik olmadığını siz de benim gibi biliyorsunuz. En baştan beri yazdığımı tekrar yazıyorum; Siz ne kadar büyürseniz büyüyün, ne kadar ihracat yaparsanız yapın, eğer fazladan bir kişinin istihdamını sağlayamıyorsanız, ortada ya bir yanlış hesaplama vardır, ya da işçi sömürüsü vardır. Ya daha çok ürünü aynı sayıda işçiye ürettiriyorsunuzdur, ya da aslında üretimde bir ilerleme yoktur; rakamlarla oynanıyordur. Eğer ki, ikisi de değilse ve kişi başına düşen milli gelir ile işsizlik aynı anda artıyorsa, ortada sadece bir açıklama vardır; Fakir sayısı ile zengin sayısı ya da servet miktarı aynı anda artıyordur. Bu da sağlıklı bir büyüme değildir. Gelişmiş ülkelerde bu iş böyle yürümez ve aklı başında olan hiçkimse Sabancı zengin oldu diye sevinmez.

Dediğim gibi Türkiye kriz ortamında 750.000 kadar istihdam yaratmıştır. Siz iktidara yüklenmek adına gerçeklerden uzak yaşıyorsunuz.

quote:

Ayrıca, bu zamana kadar hiç sesinizi çıkarmadığınız işsizlik konusu bir anda ön plana nasıl oldu da çıktı? Şunu açık açık söyleyin artık; bu iktidarın size göre başarıları dışındaki konulardan asla bahsetmeyeceksiniz ve bir konu onların gündemine girmeden önce sizin için sorun olmayacak. Bunun en güzel örneği de işsizliktir. Aylarca burada işsizlik dedik de dönüp bakmadınız, ama bir anda bir çalıştay sayesinde sizin için önem kazandı. Farkettiniz mi bilmiyorum, benim için uzun zamandır en önemli olan konu, şimdi ve bir haberle sizin için de önem kazandı. Ne mutlu bana ki, artık iktidar da benimle aynı insani soruna dikkat çekmeye başlama çalışmalarına başlamayı planlamaya başlayacakmış

Sayın webbie, sizin haberiniz yoktur belki ama biz bu konuda 1.sayfadan beri işsizlik hakkında zaman zaman konuştuk. Bu konu şuanda benim için ön plana falan da çıkmış değildir. Proje zaten ortaya yeni çıkmış durumda, bende sadece haberi taşıdım. Bu kadar basit. Ne konu hakkında bir yorum yazdım, ne de başka birşey yaptım. Benim için ön plana çıktığını söylemeniz sizin hayallerinizde olan birşey olsa gerek. Lütfen oturduğunuz yerden niyet okumaya kalkmayın. Şu huyunuzdan vazgeçin artık...

• bu para sizin hazinenize aktarılacak ve gsmh oranınızı yukseltecek,size yol,baraj,fabrika olarak geri donecek,dönüyor.

okul satısı,
    bir sınıfta 40 kişi ders alırken, atama bekleyen dunya kadar ogretmen varken bazı fedakarlıklar yapmak gerek diye dusunuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.