Şimdi Ara

EKPSS Tercihlerinin 8 Ay Sonra Açıklanacak Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün burada on binlerce Engelli insan adına konuşacağım. Bildiğiniz üzere ÖSYM çatısı altında her iki yılda bir EKPSS sınavı yapılmaktadır. 2018 22 Nisanda bu sınav yapıldı. Sonuçlar Açıklandıktan sonra tercihlerin Aralık ayında yapılacağı söylendi ve yaklaşık 90.000 engellinin girdiği bu sınavda sadece 2500 kişinin atanacağı söylendi.

Bu insanlar engelli. Tutunacak tek dalları kendilerine bakan ebeveynleri. Onlarda olmasa kimsesiz insanlar. Özel kurumlara başvursalar işe alınmazlar sırf bir ayağı topal veya bir gözü görmüyor diye. Devlet bu insanlara böyle bir sınav yaparak büyük bir hizmet veriyor fakat bu son sınavda söylenenler kesinlikle inanılmaz. İnanılması çok güç. İnsan hayret ediyor. 8 Ay Sonra Tercih yapılacak ve 90 bin kişinin girdiği sınava 2500 kişi atanacak. Lütfen ama lütfen bu insanların o kısık seslerini donanimhaber üyeleri olarak çığlığa dönüştürelim. Ben bu aileye güveniyorum. Ben küçüklüğümden beri siteye üyeyim. Buradaki insanlar her zaman haklının yanında olmuşlardır. Sizden isteğim eğer tanıdığınız medya kolu veya engelli arkadaşlarımızın seslerini duyurabileceğiniz bir yol biliyorsanız yardım edebilirsiniz. Konu hakkında bana PM atmanız yeterlidir. Allaha emanet olun.

• Allah yardımcınız olsun öne çıkardım kardeşim umarım sesiniz duyulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcınız olsun kardeşim inşallah sesiniz kısa bir sürede duyulur.
  • Allah yardımcınız olsun, bi destekte benden inşallah çağrılarınız karşılık bulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.