Şimdi Ara

Ekran Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende sony vaio VPCEJ2Z1E Almanyadan alıp türkiyede kullandığım bir laptop var alalı daha 1 yıl olmadı.
    Benim sorunum> Bilgisayar açılışında ekran açılmıyor bazen.. Ve bazen olan bu olay masaüstünün açılmasından 30 sn sonra düzeliyor yani epey bi süre ekran karanlık.
    Öyle herhangi bir grafiksel bişeyde yok bariz belli elektirk ekrana çok az gidiyor heralde.. Anlamadım gitti.Google da da araştırdım fakat bulamadım.
    Ben uzun bir süre yaklaşık 20 gün pilsiz kullandım pilin ömrü bitmesin diye. o arada bi kaç kez elektrik gidip gelmişti belki ondan mı oldu kesin bi bilgim yok .
    bide ekranı karartınca yada netliğini parlaklığını azaltınca rahatsız eden ekranda bir ses geliyor ııııııııııııııııııııııı gibi bir ses bir süre sonra beyni rahatsız ediyor..
    Bir de masaüstündeki sağ alt köşede intel RST hizmeti çalışmıyor diyor. Acaba bu sorunların sebebi bilgisayarı türkçeleştirmek için yüklediğim vistalizatör programından mı kaynaklanıyor ?
    Yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertflix -- 1 Aralık 2012; 16:02:36 >

• aynı sorun benimde başıma geldi şu an serviste cihaz bakalım sorunu neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

aynı sorun benimde başıma geldi şu an serviste cihaz bakalım sorunu neymiş

ben yurtdışından aldım acaba bana garanti verirler mi?
    bende sorun laptop ekranı açılmıyor ama şarj jackını taktığımda birazcık elektrik alınca hemen aıçılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertCn1990

quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

aynı sorun benimde başıma geldi şu an serviste cihaz bakalım sorunu neymiş

ben yurtdışından aldım acaba bana garanti verirler mi?
    bende sorun laptop ekranı açılmıyor ama şarj jackını taktığımda birazcık elektrik alınca hemen aıçılıyor..

avrupada aldıysan yanılmıyorsam 1 yıl garantisi geçiyor Türkiyede
  • teşekkürler
  • evet söylediğinizde haklısınız 1 yıl garantisi varmış.
    Ben pilinide değiştirmek istiyorum acaba garanti kapsamında pilide yenilerler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertCn1990

evet söylediğinizde haklısınız 1 yıl garantisi varmış.
    Ben pilinide değiştirmek istiyorum acaba garanti kapsamında pilide yenilerler mi?

Pilin yenilenmesi için kullanılamaz hale gelmesi gerekir pil göstergesinde kırmızı çarpı olması gerekir,pili değiştirmeniz yararlı olabilir gibi bir uyarı varmı sizde
  • hyır yok daha yeni ama eskisinden biraz farklı pili çabuk bitmeye başladı bide ekran sorunuda var.. ben uzun süre pilsiz kulllandıktan sonra böyle oldu
  • ekran , inventer arızasından olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

ekran , inventer arızasından olabilir.

nasıl yani hoocam
    böyleuse ne yapmam lazım.
    ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.