Şimdi Ara

Ekran Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha öncede sıksık olurdu ama bu sefer tadını kaçırdı kaç saattir ekran ışığı yok aramalar vs gelince ses var dokunmatik çalışıyor aramaya cevap verebiliyorum ancak görüntü yok.

Bir de en önemli sağ üst tarafa sertçe bastırınca görüntü geliyor. Oraya bastırmayınca ne Power butonu çalışıyor ne de görüntü var.

Kaç kere ekranın bağlantılarını kontrol ettim ancak bağlantılarda da sorun yok :/ sorun sizce nedir?

Telefon : iphone 3g

• bağlantılarda sorun olmadığına göre ekranda bir terslik var bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

bağlantılarda sorun olmadığına göre ekranda bir terslik var bence.

kasayı değiştirmiştim geçtiğimiz günlerde buna bağlı bi sorun sanırım çünkü power da çalışmıyor, sadece ekran çalışmasa tamam da niye power çalışmıyor ona anlam veremedim.

bide işin komik yanı ekranın sağ üstüne bastırınca ekranda çalışıyor power da :)

daha öncede yapıyordu böyle telefon home+power yapıyordum geçiyordu ancak şuan ikisini birlikte yapamıyorum. şimdi full kasa siparişi verdim bakalım bide full kasa takıp deneyeceğim.

sorun tam olarak neden kaynaklandığını bilsem ona göre bi adım atacağım ama kaynağını da bilmiyorum ki.. Yalnız telefon düzelsin ilk işim satmak olacak 1 değil 2 değil bıktım artık bu telefondan saçlarımı beyazlattı yemin ederim

• artık bi iphone'um yok parçaladım o da kurtuldu bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çalışmıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.