ekran kartım takılı fan çalışıyor ışık geliyor bilgisayarımda ki her şey çalışıyor fakat ekran kartım çalışmıyor Ekran kartı : Asus Radeon(TM) RX480 görselde ki gibi herşeyim çalışıyor fakat gpu asla %0 ı geçmiyor ve asla çalışmıyor... |
Ekran kartım çalışmıyor
-
-
ekran çalışmıyor da nasıl görüntü alıyorsun?
-
bilmiyorum ama çalışmıyor son 1 aydır her oyundan 250 fps net alırken şaun sadece 60 alabiliyorum
mesela daha demin lole girdim görev yöneticisinden baktım işlemci tam veri ile çalışırken ekran kartı kullanılmıyordu
-
Driver yada benzeri bi problem olabilir temizinden bi format istiyor gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vsync falan açmış olmayasın? hem oyun ayarlarından hem de grafik sürücü ayarlarından bi kontrol et.
grafik sürücü ayarlarında performans modu vb. bir menü varsa (radeon sürücüsünü pek bilmem) "performans/tasarruf" vb. seçenekleri olabilir, orayı bi kurcala.
ekran kartının fanları çalışıyor mu? fanlar devirlenmeyip de kart ısınınca hız keser ya da belki çok kirlendi.
"DDU" ile kaldır sürücüyü, sonra uygun sürücü bi daha indirip kur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 19 Kasım 2021; 2:3:18 > -
hayır vsync açık değil , ekran readon sürücüsünde güç tasarufu modu açık değil , driverlarını kaldırıp yeniden yükledim fakat hala etki etmedi.
-
gpuz indir fotoo koy buraya
-
Gpu yu sök silgiyle soketi temizle ama elini sürme sokete üfle silgi tozları gitsin ve bak herhangi bir lehim fln atmışımı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X