Şimdi Ara

Ekran çözünürlüğünü nasıl değiştiririm?(düşündüğün kdr bst dğil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DÜN NETTEN Bİ PROGRAM İNDİRDİM VE KURDUM KÜÇÜK BİŞİ VE GEREKSİZDİ KALDIRDIM SONRA KENDİ UNISTALL'I İLE...
    AMA O PROGRAM BENİM İNTERNET ANA SAYFAMI DEĞİŞTİRMİŞ..
    ONU ESKİ HALİNE GETİRMEM LAZIM VE BENİM BUNA YETKİM YOK (İŞ YERİNDE Kİ PC İÇİN)
    YANİ TOOL/INTERNET OPTIONS/ADRESS BÖLÜMÜ İNAKTİF BENİM İÇİN.
    BİLGİ SİTEMLERİ İLE BAĞLANTI KURMAK İSTEMİYORUM DOWNLOAD YASAK ÇÜNKÜ:)))
    DENETİM MASASI, ÇALIŞTIR KOMUTU GİBİ SİSTEM AYARLARI YAPABİLECEĞİM YERLER İNAKTİF BENİM İÇİN

ANASAYFAYI FİRMANIN ANA SAYFASI HALİNE GETİRMELİYİM.
    O İNDİRDİĞİM PROGRAMIN KONTROLUM DIŞINDA YAPTIĞI İŞİ,KONTROLUM DAİLİNDE YAPAN Bİ PROGRAMCIK VAR MI ACABA?
    VEYA O ANA SAYFA ADRESİ HANGİ DOSYAYA KAYDEDİLİYO, O DOSYA İÇİNDEN DEĞİŞTİRME OLANAĞIM VAR MI VARSA NASIL?

BİRDE BAŞKA BİR PROGRAM ÇÖZÜNÜRLÜĞÜMÜ DEĞİŞTİRDİ, YİNE AYNI SEBEPLERDEN(MASAÜSTÜ/SAĞ TIK/ÖZELLİKLER İNAKTİF) BEN DÜZELTEMİYORUM. BU DĞER SORUNUM KADAR ÖNEMLİ DEĞİL AMA BUNUN DA Bİ YOLUNU ÖĞRENİRSEM SEVİNİRİM...

İŞLETİM SİTEMİ WİN 2000 PROFSIONEL
    EXPLORER VERSİON 6.0.2800.1106

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEViDARIM -- 30 Mayıs 2005, 19:37:35 >

• dostum denetim masasıda aktif değil

bide adminasistrator kullanıcısının şifresi varmı acaba yoksa işin çok kolay
  • Şifrem yok olsa zaten gerekeni yaparım..
    benim istediğim o program o haltı nasıl yetiyse bende aynı şekilde yapmak istiyordum...
    ilgilendiğin için sağol
    sorun otomatik olarak ordadan kalktı..
    sanırım bilgi sistemleri periyodik olarak sistemi düzeltiyo..
    bgn bilgisayarı açtığımda ana sayfamla ilgi sorun kalmalıştı...

ama monitörümün çözünülüğü hala çok kötü...
    denetim organlarım aktif değilken nasıl değiştircem bu çözünürlüğü ya...
  • Masaüstünü sağ tıkla sonra özellikler > ayarlar ' ı seç ve ekran çözünürlüğü kısmından çözünürlüğü yükselt renk kalitesini de 32 bit yap... sonra da tamamı tıkla ve çık .
  • quote:

Orjinalden alıntı: hi_ates

Masaüstünü sağ tıkla sonra özellikler > ayarlar ' ı seç ve ekran çözünürlüğü kısmından çözünürlüğü yükselt renk kalitesini de 32 bit yap... sonra da tamamı tıkla ve çık .

olm adam özellikleri açamıyorum diyor. okumadan mı yazıyosunuz kardeşim
    dostum bu sorunu çözmek için ufak bi program yazmaktan başka çare yok. ekran çözünürlüğünü ayarlayacak basit bi program. internet explorer açılış sayfasını değiştirecek program yazmak ta çok kolay. vaktim olsa yazar yollardım inan ama çok yoğunum bu aralar. linuxa geçiyorum birsürü işim war.
    ha bide bu dediklerim windowsun birer açığı. sadece görsel olarak bu ayarlara erişmeni engellemesi bu ayarlara erişemeyeceğini göstermez.
    zaten windwosun neyi tam ki?

• kardeş benim sana önerim, bilgisayarın admin için gerekli anahtarın yoksa, anahtarı olan başka bir kilit takarsın. yani Admini kırarsın.
    bu iş nası olacak dersen CIA diye bir proğram var. yalnız bunu kullanabilmen için a: sürücünün aktif ve 1.boot olması gerekiyor.
    http://rapidshare.de/files/2025373/CIA_Commander_v1.0.zip.html

linkdeki zip dosyasını bilgisayarına indir. boş bir klasör içine çıkart.
    Exe dosyasına çift tıkladıktan sonra sözleşmeyi F8 le kabul et.
    boş ve sağlam , şöyle en güzelinden bir disket seç ve flopy e tak.
    sonra disketin oluşmasını bekle.
    disketin oluşması işi bittikten sonra boot disketimiz hazırdır.
    Bilgisayarınızı BIOS MENU den sistemin Disketten açılması için
    ayarlayın. Disketi takın ve pc yi çalıştırın. Program ilk önce harddisk
    partitionlarını gösterir HDD 0(sıfır) ve HDD 1 gibi bu kısımda sisteminiz
    hangi diskteyse ona göre davranın, standart olarak c: de ise HDD 0
    seçin. Sonra WINNT kısmını secin ve boşluk tuşuna basın size tüm
    kullanıcılar hakkında bilgiler verir. şimdi yapmak istediğiniz şeye bağlı
    olarak isterseniz F3 le eski, şifreyi kaydedin isterseniz direk yeni şifre
    oluşturun. Eski şifreyi kaydederseniz Şu avantajınız olur. Diyelimki bir
    şirkette çalışıyorsunuz yada dersanede yada okulun PC sinde fakat
    kullanım yetkiniz sınırlı eski şifreyi kaydedip yeni bir şifreyle Admin
    olursunuz, işlemlerinizi yapar sonrada Pc yi kapayıp aynı disketle
    eski şifreyi tekrar Load eder (F6) makinaya admin olarak hiç girilmemiş
    gibi gösterebilirsiniz.

anlıyacağın admin oluyorsun ama kimse anlamıyor. tam senlik.

• CATALYST öncelikle sana teşekkürler benim yerime gereken cevabı verdiğin için...
    ZİKROMEN ayrıca çok çok teşekürler.. süper bişi anlattığın bakalım olacak mı...
    ama bi de ters bişey yaprda admin'inin bilgilerini silersem
    aha işte o zaman işten atılırız walla...
    neyse önce bi evde deneyelimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: catalyst

quote:

Orjinalden alıntı: hi_ates

Masaüstünü sağ tıkla sonra özellikler > ayarlar ' ı seç ve ekran çözünürlüğü kısmından çözünürlüğü yükselt renk kalitesini de 32 bit yap... sonra da tamamı tıkla ve çık .

olm adam özellikleri açamıyorum diyor. okumadan mı yazıyosunuz kardeşim
    dostum bu sorunu çözmek için ufak bi program yazmaktan başka çare yok. ekran çözünürlüğünü ayarlayacak basit bi program. internet explorer açılış sayfasını değiştirecek program yazmak ta çok kolay. vaktim olsa yazar yollardım inan ama çok yoğunum bu aralar. linuxa geçiyorum birsürü işim war.
    ha bide bu dediklerim windowsun birer açığı. sadece görsel olarak bu ayarlara erişmeni engellemesi bu ayarlara erişemeyeceğini göstermez.
    zaten windwosun neyi tam ki?

Ewet vindovsun neyi tam ki. bill amca uyanıkları düşünmemiş.

• disket sürücün çalıştıktan sonra hiç bişey olmaz. yalnız bilgisayar açılırken falan fişi çekmeye falan kalkışma windows bidaha açılmaz. bi keresinde açılışta kitlenmişti fişi çekmiştim , olan oldu tabi. başına bela, açılmayan bir bilgisayar. kime derdini nası anlatacan. nası bir bahane uyduracan falan.neyse yetkili merciye götürdük yırttık. ben de senin gibi bi kurumda çalışıyorum. bilgisayarların hapsinde win2000 yüklü. ve sınırlı kullanım var. admin olarak bilgisayarı açıp kuracağım proğramı kuruyorum. hatta admin olarak bilgisayarı açtıktan sonra GECICI olarak bir kullanıcı oluşturuyorum ve admin yetkisi veriyorum. böylece ikide bi disket tak şifre değiştir falan uğraşmıyorum. yüzde yüz çalışıyo.
  • windows un açığı diğilde group policy olamazmı acaba linuxçu arkadaş ?!
  • zikromen

Verdigin link deki dosya ucmuss
  • http://www.matcode.com/ciainst.exe

bide burası var ama bunu kullanmadım!
  • gerçekten güzel bilgi teşekkürler
  • administrator olarak logon olduktan sonra

group policy -> local computer policy ->user configuration ->adminstrative templates dizini altındakile gözat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.