Şimdi Ara

Ekran donup kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 3 aydır bu sorunla karşılaşıyorum.Eskiden ara ara olan bu sorun şimdilerde sıksın oluyor.Herhangi bir sitede gezinirken veya oyun oynarken farketmiyor.Ekranım donup kalıyor birdaha geri gelmiyor ancak pc resetleyerek ısılara baktım normal hard diskte bad sector yok bu sorunuma yardımcı olabilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.

[/url]https://store.donanimhaber.com/f8/25/03/f82503737c1049b650881090a48a1a0c.jpg
     Ekran donup kalıyor Ekran donup kalıyor Ekran donup kalıyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• nefer zZz kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu
  • Başka bir işletim sistemiyle(tavsiyem LinuxMint) deneme şansınız varsa deneyin. Sorun donanımsal da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefer zZz

Arkadaşlar son 3 aydır bu sorunla karşılaşıyorum.Eskiden ara ara olan bu sorun şimdilerde sıksın oluyor.Herhangi bir sitede gezinirken veya oyun oynarken farketmiyor.Ekranım donup kalıyor birdaha geri gelmiyor ancak pc resetleyerek ısılara baktım normal hard diskte bad sector yok bu sorunuma yardımcı olabilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.

[/url]https://store.donanimhaber.com/f8/25/03/f82503737c1049b650881090a48a1a0c.jpg

hdtunede quick scanın tikini kaldırıp test yap 1-2 saat sürebilir. bad sector var bence. çünkü benchmark kısmında hız düşüşü fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Orijinalden alıntı: nefer zZz

Arkadaşlar son 3 aydır bu sorunla karşılaşıyorum.Eskiden ara ara olan bu sorun şimdilerde sıksın oluyor.Herhangi bir sitede gezinirken veya oyun oynarken farketmiyor.Ekranım donup kalıyor birdaha geri gelmiyor ancak pc resetleyerek ısılara baktım normal hard diskte bad sector yok bu sorunuma yardımcı olabilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.

hdtunede quick scanın tikini kaldırıp test yap 1-2 saat sürebilir. bad sector var bence. çünkü benchmark kısmında hız düşüşü fazla

tam ben diyecektim :// hd tune pro kur 15 günlük deneme sürümü daha geniş kapsamlı

• oguz298 kullanıcısına yanıt
    quick scanı kaldırıp denedim gene kırmızı çıkmadı ne yapmalıyım
  • Hocam Remleri çıkart tak diyeceğim biraz basit olacak ama denemeni tavsiye ederim
    Bir diğeri ise benimde pc takılıp kalıyordu Sadece resetle açıyordum biraz kullanınca hemen donuyordu Tamire verdim Anakartın içindeki Bobinlerden biri yanmıştı Servis dediki Olur garantisi vermiyorum ama aynı marka bozuk anakartın bobinini çıkarıp takacağım demişti 3 yıl idare etti beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bencmark grafik testini yeniden yaparmısınız.Hiçbir uygulama açık olmasın.Eğer yine ani düşüşler görürseniz okuma yazma kafalarında sorun vardır donma yapması için bedsektör olması şart değil mekanik diskler çok hassas donanımlar birde programın healt sekmesinde hata var mı ona da bakın
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    testi yeniden yaptım minimum : 3.3mb maximum : 76.mb yani iniş çıkışlar var.Healt sekmesinde hata gözükmuyor hocam
  • Malum havalar soğuk. Ondandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bunu her tarayıcıda yapıyor mu? bu arada grafik testinde ani iniş düşüşler çoksa okuma yazma kafalarında sıkıntılar oluşmuş olabilir ses geliyor mu hdd de tıktık tok bir şekilde?
    Virüs gibi ihtimalleri elediniz mi combo fix programını kurup güvenli modda tarama yapın hddye yönelik bir virüs olabilir sizde.Olasılıkları elemek gerekir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.