Şimdi Ara

Ekran Filmi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mobilden giriyorum; daha önce açılmışsa konu, affola...

I9100 cihaza ekran filmi düşünüyorum. Önceliğim görüntü kaybı olmaması. Ardından ise parmak izi bırakmaması. Gerçi hepsi birazcık bırakıyor ama en azından en sorunsuzunu istiyorum. SGP'nin ultra serisini öneriyorlar. Bu konuda fikriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefaOrd -- 25 Şubat 2013; 0:02:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SefaOrd

Mobilden giriyorum; daha önce açılmışsa konu, affola...

I9100 cihaza ekran filmi düşünüyorum. Önceliğim görüntü kaybı olmaması. Ardından ise parmak izi bırakmaması. Gerçi hepsi birazcık bırakıyor ama en azından en sorunsuzunu istiyorum. SGP'nin ultra serisini öneriyorlar. Bu konuda fikriniz nedir?

eğer bnm gibi yağlı tozlu veya elinizi kirlete bilecek bir iş yapıyorsanız gün içerisinde ekran filmi gerekli oluyor. ama gorilla glass ı s2 de taktir etmek lazım 2yıldır tek bir çizik bile açamadım. ilk 6 ay ultra ince film kullandım görüntüyü pek bozmasada zamanla beyaz renkler yeşilimsi görünmeye başlıyor. mat film iz bırakmıyor ama görüntüyü bozuyor. Bunlardan yola çıkarsak silikon bir kılıf alırsanız ekranın kenarlarında çıkıntılı olucak şekilde cihaz ekran üzerine düşse bile yere temaz etmez ve film kullanmak zorunda kalmassınız

Bu kısım önemli: Gorilla glassın tek düşmanı yeni kesilmiş tırnak çok rahatlıkla çizebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

quote:

Orijinalden alıntı: SefaOrd

Mobilden giriyorum; daha önce açılmışsa konu, affola...

eğer bnm gibi yağlı tozlu veya elinizi kirlete bilecek bir iş yapıyorsanız gün içerisinde ekran filmi gerekli oluyor. ama gorilla glass ı s2 de taktir etmek lazım 2yıldır tek bir çizik bile açamadım. ilk 6 ay ultra ince film kullandım görüntüyü pek bozmasada zamanla beyaz renkler yeşilimsi görünmeye başlıyor. mat film iz bırakmıyor ama görüntüyü bozuyor. Bunlardan yola çıkarsak silikon bir kılıf alırsanız ekranın kenarlarında çıkıntılı olucak şekilde cihaz ekran üzerine düşse bile yere temaz etmez ve film kullanmak zorunda kalmassınız

Bu kısım önemli: Gorilla glassın tek düşmanı yeni kesilmiş tırnak çok rahatlıkla çizebiliyor

Haklısın dostum. S2 gerçekten ekran konusunda çok iyi. Fakat parmak izi çok canımı sıkıyor. Gün içerisinde zamanla dokunma hissiyatını da etkiliyor. Bu yüzden 50-60 lirayı dahi gözden çıkartıp, ekran görüntüsünü bozmayan bir marka varsa onu kullanmak istiyorum. Yorumlara bakılırsa SGP,bu konuda başarılı. Sizin kullandığınız marka da aynısı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefaOrd -- 25 Şubat 2013; 10:44:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.