SORUN :: Büyük boyutlu oyunları sorunsuz çalıştırıyo (Cod4-Flatout ultimate vs..) Ancak Bi sürte sonra ekran gidiyo kasa çalışıyo işlem yapmıyor. Ekran kartından oldugundan %80 eminim ama bi sorayıım dedim sıcaklıgıda 50 Dereceyi geçmiyo tabi reset attıkdan sonra 50 derece gösteriyoyada daha az. sizce nedendir..
PSU ( güç kaynağı ) marka modeli kaç wattlık olduğunu belirtebilir misiniz?
@hsyn_esk EneRGy. arkadaşımızın dediği gibi bu gibi problemlemde ilk önce psunun bilgilerini almamız gerekli aynı problemi bende yaşadım ekran kartıma yetersiz geliyordu power supplyim
Power ım arkadasın yeni aldıgı pcden werdigi Cool Master 370 watt lık poweri onu taktım 1 hafta önce
370W :) bu yüzden olabilir.
bende oyun vs oynarken yeşil bir ekran gelip pc donup kalıyodu ekran kartının cd sinden kuruyordum hep driverini daha sonra internetten yeni driverini indirdim ve onu kurdum bir daha yapmadı driverini yükseltmeni öneririm
öncekli powerim 300watt fln dı adi bir şeydi ama yeni power arkadasın werdigi Cool Master 370watt. ekran kartı için cd den kurdun driveri int. güncel driveri şindirdim Palit HD2600XT Sonic 8.8 son sürümü zaten nese bidaha deniyim ( BAKTIM OLMUYO BİTEK DAŞ GİBİ POWER ALAYIM