Şimdi Ara

Ekran görüntüsü ile ilgili bir sorun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sapphire Ati Radeon HD6950 ekran kartı ve Acer S232HLABID monitör kullanıyorm. Ekran kartı monitöre HDMI kablo ile bağlı Battlefield 3 yüklediğimde yeni driver güncelleme uyarısı verdi ve bende Ati'nin sitesinden yeni driver'i yükledim. Bilgisayarı yenıden başlattığımda ekran görüntüsünün monitör'e tam sığmadığını gördüm. Kenarlardan yaklaşık yarım santim taşmıştı. Catalyst Control Center'da Scalling Optionsta ekranı oturttum fakat windows 7 de çalışırken. Ekranın bazı bölgelerinde çok hafif dağılmalar olduğunu gördüm. Dikkatli bakmazsanız görülmesi mümkün olmayan dağılmalar bunlar. Tabi ben kafayı taktığım için ekranda sürekli bunları arıyorum. Scalling Options'tan müdahele etmeyince dağılma görünmüyor. Şimdi bu durumda ben ne yapabilirim. Ekran neden oturmuyor? Neden manuel olarak ayarlamak zorunda kaldım? Muhtemelen kartın gönderdiği görüntüyü küçülttüğüm için bu şekilde dağılmalar oldu, bunu başka türlü nasıl çözebilirim? Bu konuda fikri olanların yardımlarını bekliyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeolog005 -- 24 Aralık 2011; 23:12:01 >

• sanırım fikri olan yok!
  • Ekran çözünürlüğünden çözünürlüğü en yükseğe çekin olmadı eski driveri yükleyin.
  • Eski driveri yükledim düzeldi, ama yine güncelleme uyarısı veriyor.. Şimdilik böyle iyi. teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabit Kamera ile İlgili Sorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.