Şimdi Ara

ekran görüntüsü ile ilgili yardım pls...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar benim görüntü ile ilgili bir problemim var görüntüde hiçbir problemim yok iken bir gün oyun içerisinde pc aniden kendini zorladı ve kendi kendisine kapanıp açıldı sonra görüntüde bozulma oldu ben de pc ciye götürdüm ekran kartını ati radeon 2600 pro aldım rami 1.5gb'ye yükselttim poweri değişti format attı fakat görüntüdeki sorun gitmedi hala devam ediyor eski ekran kartının özellikleri şimdikinden daha kötüydü sorun çıkana kadar onu kullanıyordum ve görüntü çok netti şimdiki ekran kartının özellikleri daha iyi olmasına rağmen görüntü daha kötü eğer ekran kartıyla ilgisi yoksa görüntü bozukluğunun sebebi başka ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz görüntüdeki problem oyundayken figürlerin kenarları testere sırtı gibi tırtıllı gözteriyor oyun içerisinde zaman geçtikçe bozukluk daha da artıyor başka oyunlarda da aynı görüntü problemi var

resimde gördüğünüz gibi net olanı eski ekran kartına ait (üstteki)
    bozuk olanı yeni karta ait (alttaki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N_Ozgur_Dbay -- 24 Mayıs 2008; 1:40:46 >

• SÜRÜCÜSÜNÜ TAM OLARAK KURDUGUNA EMİNMİSİN BUNLAR SÜRÜCÜ KAYNAKLI PROBLEMLER YADA NETTEN EN YENİ VERSİYONUNU İNDİRMEYE BAK
  • En güncel sürücüyü yani 8.5 i kur. Oynadıgın oyun zaten kasacak bi oyuna benzemiyo sürücü üzerinden aa ve af yi aç tırtıklı kısımlar düzelecektir. Diğer 3d ayarlarıylada oynayabilirsin oyun burdan göründüğü gibiyse sorun cıkmaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.