Şimdi Ara

Ekran K. İşlemci Uyumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemcim e5200
    ekran kartı sapphire 4830 1gb düşünüyorum

uyumları nasıl öğrenebilirmiym ?

oc pek düşünmüyorum belki 3.0 a çekerm çünkü yapmayı bilmiyorum tırsıyorum

• fsb i arttırcan bios dan
    zor bi şey değil oc

eh darboğaz meselesini diyorsan olmaz
    ama o işlemci bildiğm kadarıyla ii oc oluyo ziyan etme derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cadocx

fsb i arttırcan bios dan
    zor bi şey değil oc

eh darboğaz meselesini diyorsan olmaz
    ama o işlemci bildiğm kadarıyla ii oc oluyo ziyan etme derim

peki oyunlarda ii sonuç alırmıyım gta hariç gtadan beklentim yok bu işlemciyle
  • Bence oc çekersen güzel olur...

Güç kaynağın sağlamsa orta halli birde işlemci soğutucu al 3.6-3.8 günlük kullan oyunlarda etkisini görürsün...
  • GTA 4 de oynarsın o işlemci ve ekran kartıyla o kadar da abartmaya gerek yok. Her oyunu en iyi ayar ve detaylarda oynamak zorunda değilsin en nihayetinde :) cadocx'in dediği gibi biraz OC yaparsan piyasadaki tüm oyunları iyi grafiklerle oynarsın. Kartın 1 GB olması da iyi olur ayrıca ilerisi için.
  • Alırsın bence ama tabiki işlemcide biraz daha yüksek olsa oyun için daha iyi olur fakat işlemci de alma imkanın varsa mesela core 2 quad serisi(özellikle gta 4 için çok çekirdekli işlemci lazım) iyi olur.Ama o işlemcide sana yeterli.Yani ekran kartın zaten iyi bir işlemciyle her oyunu fullde oynatır(belki crysis full olmayabilir.)Ama yinede bu işlemci ve ekran kartıyla çoğu oyunu tahminimce full-medium arası oynarsın fakat crysis en fazla medium(şöyle iyi bir overclock ile belki hafiften fulle yakın ama kesinlikle aa kapalı)oynatır.Gta 4 ü bilemiycem valla.
  • Yorumlarınız için teşekkürler gerçekten full oynamama ne gerek war kasmasın yeter eskiden full mü varmış

kasam 430 watt thermaltake.. 3.6 - 3.4 yapılır ama ben anakartada güvenmiyorum G31M-ES2L
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.