oc pek düşünmüyorum belki 3.0 a çekerm çünkü yapmayı bilmiyorum tırsıyorum
fsb i arttırcan bios dan zor bi şey değil oc
eh darboğaz meselesini diyorsan olmaz ama o işlemci bildiğm kadarıyla ii oc oluyo ziyan etme derim
quote:
Orjinalden alıntı: cadocx
fsb i arttırcan bios dan zor bi şey değil oc
eh darboğaz meselesini diyorsan olmaz ama o işlemci bildiğm kadarıyla ii oc oluyo ziyan etme derim
peki oyunlarda ii sonuç alırmıyım gta hariç gtadan beklentim yok bu işlemciyle
Bence oc çekersen güzel olur...
Güç kaynağın sağlamsa orta halli birde işlemci soğutucu al 3.6-3.8 günlük kullan oyunlarda etkisini görürsün...
GTA 4 de oynarsın o işlemci ve ekran kartıyla o kadar da abartmaya gerek yok. Her oyunu en iyi ayar ve detaylarda oynamak zorunda değilsin en nihayetinde :) cadocx'in dediği gibi biraz OC yaparsan piyasadaki tüm oyunları iyi grafiklerle oynarsın. Kartın 1 GB olması da iyi olur ayrıca ilerisi için.
Alırsın bence ama tabiki işlemcide biraz daha yüksek olsa oyun için daha iyi olur fakat işlemci de alma imkanın varsa mesela core 2 quad serisi(özellikle gta 4 için çok çekirdekli işlemci lazım) iyi olur.Ama o işlemcide sana yeterli.Yani ekran kartın zaten iyi bir işlemciyle her oyunu fullde oynatır(belki crysis full olmayabilir.)Ama yinede bu işlemci ve ekran kartıyla çoğu oyunu tahminimce full-medium arası oynarsın fakat crysis en fazla medium(şöyle iyi bir overclock ile belki hafiften fulle yakın ama kesinlikle aa kapalı)oynatır.Gta 4 ü bilemiycem valla.
Yorumlarınız için teşekkürler gerçekten full oynamama ne gerek war kasmasın yeter eskiden full mü varmış
kasam 430 watt thermaltake.. 3.6 - 3.4 yapılır ama ben anakartada güvenmiyorum G31M-ES2L
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme