Şimdi Ara

Ekran kararıp geri geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar beyler ekran kartı sorunu mu yoksa yazılımsal bir sorun mu çözemedim kafayı yicem oyun ortasında veya birşey izlerken zart diye gitmiyor fakat genede rahatsız oluyorum.Şu şekilde oluyor mesela BS Player da görüntüyü tam ekran yapınca veya facebook da dolaşırken bazı videoların üstünden geçerken (açmama gerek kalmıyor) ekran 1 saniyeliğine kararıyor sonra tekrar açılıyor bs player ekranını küçültünce veya browser ı kapatınca aynı şey tekrar oluyor.Ekran kartımı değiştirdiğimden beri bu sorunu yaşıyorum.Birkaç bilgi veriyim monitörle ilgili bir sorun değil sanırım çünkü eski ekran kartımda yapmıyordu , ekran kartı monitöre HDMI la bağlı yazılım güncellemelerini günlük kontrol ediyorum güncelleme problemi de olamaz , anakart da farklı slotlarda da denedim gene aynı şey oluyor bilen bir arkadaş lütfen yardımcı olabilir mi? Ekran kartı GTX 950 bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut__ozi -- 18 Şubat 2017; 19:57:5 >

• Ayni sorun benim Mx279 asus monitorumde yapiyordu.tvye baglayinca sorun yoktu. Lg 29ud58 monitor aldim.onda yapmiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitör kaynaklımıdır diyosunuz AOC E2343FI 23 inch monitör kullanıyorum TV de denesem mi ki acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.