pc açıldıktan 10 15 dakka sonra ekran kararıp hafif sağa kayıyor herşey buğulaşıyor koyu gri ekran simgeler şekiller az da olsa görülebilecek şekilde oluyor monitor samsung 740bf menusunu açınca gayet net gözükürken haricindeki herşey saçmalıyor
ekran kartında bir sorun olduğunu düşünüyorum acaba monitör menülerinin düzgün olması monitörün sağlam olduğuna dair garanti verir mi verirse eğer ekran kartını yenileyecem
olay sürekli değil ara ara olan bir şey sorun nerde olabilir
kablonu kontrol et ara kablosunu degiştirip dene, ekran kartınını anakarttan sök tak , ekran kartını yenilemeden başka bir monitörle test et , kartta gibi ama boşuna kart almış olma..
ekran kartını söküp taktım düzelmedi ekran kartının fan kablosu dışında doğrudan güç kaynağından beslemesi yok soketten alıyor gücü sanırım şu an düzgün ama arada bir gidiyor
Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Tazeleme hızını 85 Hz yapın. Sürücü güncel ise kaldırıp yeniden yükleyin.
denedim onuda son sürümünü kurdum tazeleme hızının etkilyeceğini sanmam monitörün tepkime süresi 2ms yüksek frekanslı bayağı ısınma sorunu olacağından şüphelenşyorum yanma olsa komple gider düzelip bozuluyor
bir de asıl soru ekran karardığında monitor menulerinin normal renklerde olması monitörün sağlam oldunun kesinleştirir mi
Kabloda sorun olabilir. Görüntü kablosunu kontrol et. Başka ekran kartı takıp dene.