Şimdi Ara

Ekran kararması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar derdima derman arıyorum.
    oyuna girdikten sonra(bazen 3-4 saat bazen 1-2 saat) monitör kararıyor ışığı yanıp sönmeye başlıyor ve o anda hangi ses çıkıyorsa hoparlörden o seste takılı kalıp pc donuyor. klavye ile hiç bir şekilde müdahale edemiyorum hatta reset bile pc yi yeniden başlatsada monitöre görüntüyü getirmiyor mutlaka power tuşundan kapatıp açmam gerekiyor. işlemci ısısı oyun dışında 60-62, oyun içinde 70-72 derece. ekran kartının ısısıda bu şekilde seyrediyor. driverları güncelledim, kullanılmadığında bir süre sonra devreye giren monitör ve harddisk stand by modlarını iptal ettim, format attım, xp de ve vistada denedim ama sonuç alamadım.

sistem özellikleri şöyle: q9300 quad core, 4 tane 1gb kingston 1066 mhz ram, gigabyte p35 serisi anakart, 512 mb 8800 gt point of view extreme(fabrikadan oc lu) ekran kartı, raidmax 630 watt power supply, philips 190x 7fb monitör.
    sürekli kullandığım ekstra donanımlar: saitek x52 pro joystick, trackir4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murr -- 30 Ekim 2008; 11:51:09 >

• rica ediyorum arkadaşlar yardım edebilir misiniz?
  • ekran kartındaki problemden kaynaklanıyor bu ekran kartının kaç dereceye kadar dayandığını bilmiyorum ama ısısını düşür o yüksek bir ısı bi sorundan dolayı ekran kartındaki transitör devreyi kesiyor normal olarakta güç kesilip gelmeden devreyi açmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Mavi Ekran kitlenme
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.