Beyler ekran kararmasına bir çözüm bulamadım oyuna girince ekran kararıyor.Masaüstüne gelip mauseyi biraz sağa sola çevirince düzeliyor ama biraz bekleyince yine kararıyor.Ayarlardan da bulamadım çözümünü bakın ekranı karart diye bi yer olması lazım ama 8.1 e güncelleyince o da gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: -Journalist-
Beyler ekran kararmasına bir çözüm bulamadım oyuna girince ekran kararıyor.Masaüstüne gelip mauseyi biraz sağa sola çevirince düzeliyor ama biraz bekleyince yine kararıyor.Ayarlardan da bulamadım çözümünü bakın ekranı karart diye bi yer olması lazım ama 8.1 e güncelleyince o da gitti.
ekranı kapatı asla yapın
quote:
Orijinalden alıntı: oguz298
quote:
Orijinalden alıntı: -Journalist-
ekranı kapatı asla yapın
Yok hocam bişey değişmiyor gene aynı.Oyuna girince kararmaya başlıyor özellikle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme