Şimdi Ara

ekran kararması , oyundan atma , görüntü gitmesi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba öncelikle pc deki sorun kafayı yedirtcek derecede. bi oyun felan oynarken 15-20 dkka sonra yada daha kısa bi süre sonra bi anda monitor kararıo ve monitörde güç moduna alındı sinyal girişi yok benzeri şeyler çıkıo bilgisyarı tekrar başlatmak gerekio ama saçma kısımda şuki oyunun sesi var ama görüntüsü yok arkada sadece fon müziği duruo,bi saçma kısım daha ise bi 197.sürüm glba driver da bi problem çıkartmıo oyundan atmıo vs ama görüntü kalitesi okadr iyi olmuo son driver de ise görüntü kalitesi performans ilişkisi gayet iyiyken maalesef verdiğim sorunla karşı karşıyayım lütfen yardım !!!

bilgisayar özellikleri:

işlemci: intel core 2 quad cpu Q9400 2.66GHz
    ram:2 gb
    ekran kartı: GeForce 9400 GT

bşka bi özellik lazm mı bide glba ana kart asus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brtalb -- 9 Eylül 2010; 23:43:25 >

• cevap yok mu ya lütfennn!!!!
  • PSU ÖZELLİKLERİ NEDİR YETERSİZ GİBİ GELİYOR
  • aopen H600B-BZ8 400 W mış glba

asus p5kpl-Cm intel g31/ch7 :ankart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brtalb -- 9 Eylül 2010; 23:47:21 >
  • ben hd4850 ekran kartı kullanıyorum cal of duty 6 oynarken bu sorunla karşılaşıordum .en son driveri yükledim sorun düzeldi.yazılımsal bir sorun bu
  • ekran kartı driverini güncelledim yükledim ama olmuyo benim bilmediğim driverlar felan mı var onların hepsini kuruym yada yapcağım bşka bişey?? yardım ltfen
  • biri cevap versin lütfen !!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak aynı sorun bende vardı psu yetmese resetler monitör kapanıpta kasa çalışmaz yani bende driverin son versiyonunu yükledim düzeldi
    işletim sistemini bilmiyorum senin kartın xp driveri bu linkte http://www.nvidia.com/object/winxp-258.96-whql-driver.html
    eski sürümü kaldır bunu yükle.birde öyle dene bakalım
  • işletim sistemi win 7 ordaki xp sanıorm ben ztn 7 ye uyumluyu yükledim ama yine aynısı oluo ..
  • kimse yardımcı olmıcak galiba
  • yardımcı oluyoruz işte daha ne yapalım :D gelip kontrolmü edelim sorununu söylüyorum işte yazılımsal bi sorun yada bi parçanda sıkıntı var daha önce oynadında sorun oluyormuydu .eğer olmuyoda şimdi oluyorsa yazılımsaldır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.