Şimdi Ara

Ekran kararması ve artık Bilgisayarın hiç açılmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sene önce aldığım HP Compaq PRESARİO V6630ET model Laptopun ekranı bir iki kere kararıp sonra geri geldi, az önce aynı şeyi tekrar yaptı fakat bu sefer düzelmedi, buna artı olarakda bilgisayar kendini kapadı ve artık açılmıyor, ışıkları yanmıyor. Pili takıp ya da çıkarıp açmaya çalışıyorum açılmıyor, elektrikle açmaya çalışıyorum yine açılmıyor.Bu konuda bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.

NOT: Son bir kaç gündür bilgisayarın ısınmasında ve fan sesinde artış vardı. Garantisi devam etmekte, bu bir işe yarar mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: insua

Bir sene önce aldığım HP Compaq PRESARİO V6630ET model Laptopun ekranı bir iki kere kararıp sonra geri geldi, az önce aynı şeyi tekrar yaptı fakat bu sefer düzelmedi, buna artı olarakda bilgisayar kendini kapadı ve artık açılmıyor, ışıkları yanmıyor. Pili takıp ya da çıkarıp açmaya çalışıyorum açılmıyor, elektrikle açmaya çalışıyorum yine açılmıyor.Bu konuda bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.

NOT: Son bir kaç gündür bilgisayarın ısınmasında ve fan sesinde artış vardı. Garantisi devam etmekte, bu bir işe yarar mı?

powerda sorun var gibi hiç ugraşma direk servise götür
  • quote:

Orjinalden alıntı: reptile_34

quote:

Bir sene önce aldığım HP Compaq PRESARİO V6630ET model Laptopun ekranı bir iki kere kararıp sonra geri geldi, az önce aynı şeyi tekrar yaptı fakat bu sefer düzelmedi, buna artı olarakda bilgisayar kendini kapadı ve artık açılmıyor, ışıkları yanmıyor. Pili takıp ya da çıkarıp açmaya çalışıyorum açılmıyor, elektrikle açmaya çalışıyorum yine açılmıyor.Bu konuda bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.

Umarım sorun dediğiniz gibidir. Korkum ana kartın yanmış olmas gibi bir durumla karşılaşmak.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: reptile_34

quote:

Umarım sorun dediğiniz gibidir. Korkum ana kartın yanmış olmas gibi bir durumla karşılaşmak.

garantisi varsa neyi dert ediyosunki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.