Şimdi Ara

EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili donanım haber kullanıcıları bilgisayarım 8 beep hatası veriyordu tamir ettirdikten sonra tamirci bana oyun oynama dedi bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

• Saçmalık... Bilgisayarın dell mi ? 8 beep hatası lcd panel ya da ekran kartından kaynaklanıyor. Ekran kartı çipsetinde bir bozukluk varsa onu tespit edip chipseti kalıplayıp takması gerekirdi,lcd panelde sıkıntı varsa lcd panelin değişmesi lazımdı. Yapabildiğine göre sıkıntı kartta, ama kartı kalıplamamış etmemiş tabi ki,salmış seni başından oyun oynama demiş,oyuna girdiğin an ekran kartı devreye girecek ve sorun yeniden ortaya çıkacak. Bir daha o tamirciye bir şey teslim etme bence
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarım dell şimdi ben tekrar oyun oynadığımda aynı hatayı alacağım öyle mi
  • mehmet_berat M kullanıcısına yanıt
    Eğer chipseti kaplamadıysa büyük ihtimal aynı sorun yine olacak. Denemeden bilemezsin,dene bakalım bi umarım olmaz.
    Ekran kartını ayormayacak bir oyun olsun diye cs 1.6 yı indirdim bi sorun çıkmadı her oyun için geçerlimidir bu.Cevaplandırdığındın için teşekkürler
  • mehmet_berat M kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.6 için esas ekran kartı devreye girmiyor olabilir,eskiden oynadığınız güncel bir şeyi oynayın. Rica ederim.
    Anladım hocam deniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı alacağım
    12 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI
    23 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Tamda long dark oynarken başıma gelmişti bu olay.Şimdi tekrar oynadım long darkı hiçbir sorun çıkmadı sadece fanlar daha hızlı çalıştı onunda bunla bi alakası yoktur heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.