bi el atarsanız çok makbule geçer yoksa max 3 çıktı oynayamıyorum delireceğim
bi yardım edin mübarekler
5570 ile max payne 3 ne kadar iyi oynanır bilmem sana önerim 4670 olur o karttan daha performanslıdır 4670 60 watt civarı güç çeker ancak power supply kalitesi belirsiz yoksa kesinlikle hd4670 veya 5670 öneririm o sisteme daha fazlası kurtarmayacaktır.
valla siparişi verdik geri dönüşü yok bugün yarın gelir :( ben kasmadan medium da oynayayım razıyım hatta kasmasın low a bile razıyım zaten evde ps3 var sırf MAX PAYNE 3 ü PC de oynamak için istiyorum o yüzden bi tanıdık vasıtasıyla 5 5570 aldım şimdi max 3 oynanmaz mı diyosun
quote:
Orijinalden alıntı: oe93
valla siparişi verdik geri dönüşü yok bugün yarın gelir :( ben kasmadan medium da oynayayım razıyım hatta kasmasın low a bile razıyım zaten evde ps3 var sırf MAX PAYNE 3 ü PC de oynamak için istiyorum o yüzden bi tanıdık vasıtasıyla 5 5570 aldım şimdi max 3 oynanmaz mı diyosun
soğutma sistemi standart gibi birşey bu sıcak yaz havalarında ne kadar performans verebilir ki 5570 düşük profil ekran kartı giriş seviyesi bile değil emin ol 4670 ondan daha performanslıdır benim en iyi kartlarımdan biridir hd4670 crysis ,crysis 2'yi orta ayarda akıcı bir şekilde oynattı düşün yani max payne 3'ü hayli hayli oyantır 5570 ise bir soru işareti keşke biraz bekleseydin ikinci el bölümünde bulabilirdin 70-90 tl'ye
neyse şemsiyeli bi atasözümüz var yapacak bişey yok :( umarım max 3 açar başka bişeye gerek yok zaten bu arada bu kart bedavaya geliyo bunu da belirteyim hani üzülmeye gerek yok yani o kadar da ama bilseydim 4670 isterdim ona yanarım hay neyse dediğim gibi umarım max payne 3 ü açar akıcı bi şekilde low medium farketmez
şimdi girmişken yazayım max payne 3 ü 42 kere bitirdim high de bu kart ile gayet de güzel bi kartmış, steam den orjinal de aldım online da oynuyorum 40 liraya mı ne 0 almıştım bi tanıdık vasıtasıyla olabilecek en güzel şeyi yapmışım o zaman itibariyle :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme