Şimdi Ara

ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: 432

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-945gcm-s2c/
    bu anakarta
    http://tr.msi.com/product/vga/R5450-MD1GD3H-LP.html bu ekran kartı uyumlumudur

Merhaba,
    Genelde ekran kartlarında uyumsuzluk sorunu yaşanmaz. Bu ekran kartı sorun çıkarmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozgunask -- 3 Ağustos 2013; 15:19:50 >

• anakartın pci exp 2.0 destekleyıp desteklemedıgıne dair kesın bi kaynak bulamadım
    o yüzden sormuştum
  • quote:

anakartın pci exp 2.0 destekleyıp desteklemedıgıne dair kesın bi kaynak bulamadım
    o yüzden sormuştum

anakart ureticilerinin neredeyse hepsi zahmet edip pcie versiyonunu yazmiyorlar.bios tarihlerinden tahmin ediyorum ben.pcie 1.0a cok eski pentium4 sistemlerde vardi sonrasinda pcie 1.1 cikti.2008 ve sonrasinda da pcie 2.0 oluyor genelde.gosterdigin ekran karti pcie 2.1.pcie 2.1 diye anakart yok.kartin sorunsuz calismasi icin anakartinin illa pcie 2.0 olmasi gerekmiyor pcie 1.1 olursa da kurtariyor ama 1.0a olursa calismiyor biz kuzenin p4 sistemde ne 5570 ne de 5670 calistirabildik.core2duo 945 cipset anakartin hani abarti eski degil muhtemelen calisir ama oyun oynamak gibi bir dusuncen varsa 5450 cok yavas bir karttir.farkli bir kart onerecek olursam 5450'den biraz daha hizli ve pcie 2.0 olan p4 sistemlerde bile calisan nvidia gt630 olabilir mesela.

• sorun olmaz alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas4

sorun olmaz alabilirsin

bu anakartın pciexp 1.1 veya 2 oldugunu nerden anlayabılırım,
    birde bu kartla gırıs sevıyesı oyunları oynanabılırmı full hd çözünürlüğe gerek yok. giriş seviye ayarlar ile 2-3 yıl öncesının oyunlarını oynayabilse kafi.
  • 432 4 kullanıcısına yanıt
    bu ekran katıyla bu senenin bile oyunlarını oynayabilirsin çok yüksek performanslılar hariç
    anakart 1.1 ve 2 olduğunu nasıl anlayacağını tam bilmiyorum ama bi cpu-z yi indir mainboard kısmına bak orda yazabilir
  • Alayımmı peki, kendıme almıyorum o yüzden kötü bi durumda kalmak ıstemıyorum.
    uyumsuz çıkarsa anakart ile
  • cpu-z pcie versiyonunu gostermez.anakarttaki pcie port versiyonunu sadece anakart ureticisi bilir.dedigim gibi anlarsan anakartin tarihinden anlarsin.

Intel's first PCIe 2.0 capable chipset was the X38 and boards began to ship from various vendors (Abit, Asus, Gigabyte) as of October 21, 2007

http://en.wikipedia.org/wiki/PCI_Express#PCI_Express_2.0

bu da anakartinin ilk biosu yani anakartin yapim tarihi

F3 598.4 Kb 20/09/2007 Asya China Amerika Avrupa Avrupa (Rusya): FTP / HTTP
    First Release

ilk pcie2.0 anakartlar ekim 2007'de x38 anakartlar ile cikmaya baslamis senin anakartin tarihi eylul 2007 ve x38 olmadigina gore 2.0 olamaz.1.1'dir bu durumda.

• bu alacağım kart 2.0,
    1.1 ile çalışabilirmi peki.
    Detaylı bilgi için teşekkürler
  • quote:

bu alacağım kart 2.0,
    1.1 ile çalışabilirmi peki.
    Detaylı bilgi için teşekkürler

ilk mesajindaki 5450'den bahsediyorsan o kart pcie 2.1.peki calisir mi kagit uzerinde calismasi lazim ama eski anakartlar ekran karti secebiliyor kagit uzerinde calismasi gerekirken calismayabiliyor.%100 garanti vermeyeyim supriz payi olsun ama muhtemelen calisir.garantiye alayim dersen daha once dedigim gibi nvidia gt630 alabilirsin bu pcie 2.0'dir.
  • Sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.