Şimdi Ara

Ekran kartı alacağım acil yardım edermisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaslar Asus a8n5x boardıma ekran kartı alıcam ama pek bilgi sahibi değilm board Amd tabanlıo939pin
    bütçeme uygun bir iki kart araştırdım (işlemcide alacağım için pek param yok) ama pek oyunla falan işi olamayan biriyim sadece Divx veSS2 Diğital kart kullanırken yeterli olsa bana yeter diye düşünüyorum ama Need for speed oynarkende çokta kotu olmasın derim araştırdıklarım şunlar al derseniz alacağım yada o fiyatlarda onerebileceğinz bir model varmı ; ASUS EXTREME N7300GS/HTD/256MB, PCI-E (140ytl kdv dahil) yada ASUS EXTREME AX1300PRO/TD 256MB DDR2 (128Bit) PCI-E (160 ytl kadv dahil)
    saygılarımla SAPPHIRE RADEON X1300 PRO 256MB DDR2 PCI-E VGA / TVO / DVI-I (167ytl kdv dahil) saygılarımla herşeyin daha iyisi sizlerin olması dileği ile .

• bütçe ?
  • yazdığınız modeller sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda oldukça yeterli fakat özellik olarak tabiki SAPPHIRE RADEON X1300 PRO daha iyidir.
  • hocam bütçe maximumu 180-190 ytl
  • hocam ozellikle EXTREME N7300GS/HTD/256MB, PCI-E bu model bütçeme çok uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: next_man

hocam bütçe maximumu 180-190 ytl

7300GT SONİC
  • nakit paran varsa ikinci elden 7600gt bak hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ASUS EXTREME N7300GS/HTD/256MB, PCI-E oyunlada peek bi işin yoksa buna tavsiye edebiliriim
  • quote:

20ytl daha koyabilirsen 118$+kdv ye palit 7600gs sonic var o kartları o/c ile 2 ye katlar
  • quote:

hocam ozellikle EXTREME N7300GS/HTD/256MB, PCI-E bu model bütçeme çok uygun

bütçene uygun ama 64 bit ve cacıklık hıyar tadında bir kartttır,
    aynı paraya daha iyilerini almak varken
  • ARkadaslar çok teşekkürler ama inanki bişe anlamadım okadar değişik yorumlar varki genede sağolun. saygılarmla
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyuncu71

quote:

20ytl daha koyabilirsen 118$+kdv ye palit 7600gs sonic var o kartları o/c ile 2 ye katlar

Sen bu arkadasi dinle
  • Arkadasım çok teşekkrler 7600Gs çip Boardla bi uyumsuzluk yaşatmaz demi _? board asus diye ekran kartıda asus olacak değil herhalde tam performans için demi ?
  • GIGABYTE
    Ürün : GeForce 7300GT 256MB PCI-E x16 SILENT-PIPE arkadslar bu kartı aldım inşallah iyi yapmışımdır. ama iyi değilse iptal seçeneğim var. şu NFS carbon u sorunsuz çalıştırsın yeter :) çok sağolun
  • quote:

GIGABYTE
    Ürün : GeForce 7300GT 256MB PCI-E x16 SILENT-PIPE arkadslar bu kartı aldım inşallah iyi yapmışımdır. ama iyi değilse iptal seçeneğim var. şu NFS carbon u sorunsuz çalıştırsın yeter :) çok sağolun

carbon işi biraz yaş, çünkü yazılımsal bir sorun var, nvidia chipsetli kartlarda (en iyisinde bile) düşük fps veriyor bu oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.