Şimdi Ara

Ekran Kartı Alacağım - Hepsi Amerikanın Oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hergün karşılaştırmalı testler izlemekten,fiyat performans araştırmaktan günler aylar mevsimler geçiyor

mevcut sistemim fx8350+Thermaltake nic c4 soğutucu 4.8 ghz oc 990fx crosshair anakartla kullanıyorum
    mevcut ekran kartım asus 7870 dcuii

Sorun şu:
    Şimdiye kadar neler almayı nelere para harcamayı düşündüm
    PS4 alsam oyunlar pahalı tv de almam gerekecek,Xbox one çok istiyorum sırf forza için ama ondada oyunlar pahalı ve performans düşük
    mevcut sistemimde pc de oyunlar da istediğim fps yi alamıyorum bir konsol bile benden çok çok iyi stabilite yakalıyor iyi grafiklerle
    birde bu seferki konsol donanımları kaç yıl daha götürür bilinmiyor çok olumsuz yorum var bu konuda iki konsol içinde

o işlemci ona darboğaz yapar,o ekran kartı o oyunlarda iyi fps vermez,gtx970 f/p kralı ama 3.5 gb bellek sorunu var
    amd 290 serisi alınır ama performans testleri kötü ve dx12 de ne getirceği bilinmez

yaza kadar amd 300 serisi ne getirir , şu an pc de oyun oynanmıyor beklemek ızdırap oldu
    dolar yükselmiş,i7 te geçsem dünya para yine
    directx 12 gelecek diyorlar,980 ti ler,r 300 ler gelecek diyorlar

gsync monitor ile nvida ikilisi yapsammı diyorsun dünya para,amd freesync çıkaracakmı
    yok oyuncu monitorleri ıps panel dede üretilecek

onu bekle bunu bekle

witcher 3 kapıda

KISACA sı çok dertliyim :)
    canıma tak etti yarın gidip gtx980 alacağım

GTX980 yorumlarınızı alabilirmiyim,marka brand olarak(lütfen backplate olsun 2 milyar alıyorlar bir backplate niye koymuyorlar)
    Not:farkettimki kasam da 29 cm den yukarı ekran kartı takılmıyor?kasa damı alacağım

• Evganin superclock modellerine bakabilirsiniz. Tabi önce kasa isini cozun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 290'ın performans testleri kötü derken hocam? Güç tüketimi ve sıcaklık hakkında konuşursak amenna lakin bu iki konu dışında gayet başarılı bir kart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dudewithafez kullanıcısına yanıt
    selam,

290 nın son çıkan oyunlarda gtx970 e göre geride kaldığını düşünüyorum bir çok oyun testi mevcut global de
    ama işte 970 inde 3.5 gb sorunu cw sorunu var :(

bana göre 290x ten 290 daha başarılı f/p olarak amd bünyesinde :)
  • Kardeşim şuan alabileceğin en F/P kart R9 290 dır maksimum 1050 TL ye alabilirsin.Güzel o.c ile 290X i yakalarsın paşa paşa oynarsın.Senin yerinde olsam hazirana kadar beklerdim.R9 300 noluyor çıkıyormu.Hala daha 1-2 ay var deniliyorsa.Doların durumuna göre 2,3 ve altı ise 290x alırdım.
  • rawenheart R kullanıcısına yanıt
    Bu kadar ince düşünmenize gerek yok.Bir karar vereceksiniz ve o kararı uygulayacaksınız.En az 3 GB Vramli olmak koşuluyla R9 280/GTX770 ve üzeri alacağınız ekran kartları memnun edecektir.Gsync yakında ücretsiz olacak büyük ihtimalle.Bu nedenle sakın gsync diye monitör almayın.Kasanıza gelirsek yeni kasa almanıza da gerek yok.Metal makasıyla ekran kartının hizasındaki(kapladığı slot sayısına bağlı olarak) 2-3 harddisk yuvasını kesersiniz.Yeni kasa almanıza gerek kalmaz.Ayrıca Türkiye şartlarında beklemek çok da mantıklı değil.İyiye giden ekonomomiz sayesinde dün 100 lira olan mal bugün 150 liradan satılabiliyor.Bu nedenle karar verin.Ve onu uygulayın arkanıza bakmayın.Kuzenime 280X Vapor-X aldık.Performansından çok memnunuz.Kart 60 dereceyi aşmıyor.Watch Dogs full hd ultrada kasma falan yok ki Watch Dogs kadar sıkıntılı oyun az bulunur.

Ancak ekran kartınız 7870 ise o kart sizi bir süre daha götürür.BF4,Crysis 3,Metro Last Night gibi oyunları full hd yüksek ayarlarda 40 fps civarı oynatır.Bütçenizi saklayın.Alternatif kartlar çıksın.Fiyatlar hala gereğinden fazla yüksek.Beklemek her ne kadar mantıksız olsa da sisteminiz an itibariyle yeterli.Acele etmenize gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 24 Mart 2015; 10:36:06 >

• AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.

haklısınız ekonomi ve şuanki fiyatlar hk
    yalnız 7870 de assasins creed unity de 1920 1080 de en düşük ayarada alsam 20-40 fps arası geziniyorum
    7870 ime olabileceği kadar overclock yaptığım halde

yazınızı dikkate alacağım tekrardan teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.