Şimdi Ara

Ekran Kartı Aldım Vatan Bilgisayar'dan Hala Sipariş Hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan'dan 17.12.2013 sabah 09:00 saatlerinde Hd7770 ekran kartı aldım fakat halen Sipariş Hazırlanıyor olarak görünmekte.

Sipariş konusunda sıkıntı yaşayan oldu mu? Ne kadar sürede gelir? Mesaj attım fakat doğru dürüst cevap gelmedi vatan'dan.

İlk alışverişim ve pişman oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 18 Aralık 2013; 17:58:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

Vatan'dan 17.12.2013 sabah 09:00 saatlerinde Hd7770 ekran kartı aldım fakat halen Sipariş Hazırlanıyor olarak görünmekte.

Sipariş konusunda sıkıntı yaşayan oldu mu? Ne kadar sürede gelir? Mesaj attım fakat doğru dürüst cevap gelmedi vatan'dan.

İlk alışverişim ve pişman oldum

o kartı ödediğin fiyattan vermek zorundalar. 2-3 gün içerisinde kargoya verilmek zorunda diye biliyorum. 1-2 gün daha bekleyin hala kargoya verilmezse arar durumu anlatırsınız.
  • Sorun çıkacağını zannetmiyorum Telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz heralde..
  • Az önce sipariş iptal talebinde bulundum. Umarım sorun çıkarmazlar.
  • Bana hep hizli gonderdiler. Yavas gonderirlerse kampanya donemlerinde 1-9 gun kargo derler direk kopya cevap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da 2-3 gün hazırlanıyor dediği olmuştu durumu mesaj attım ciddi ama ısrarcı bir dille 10 dakika sonra ürününüz hazırlanıp kargoya verilmiştir gecikmeden dolayı özür dileriz dediler ve ertesi gün elime ulaştı. Eğer ürünle ilgili şüpheleriniz ve pişmanlığınız yoksa 1-2 günlük gecikme için iptal etmeyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkursada

Bana da 2-3 gün hazırlanıyor dediği olmuştu durumu mesaj attım ciddi ama ısrarcı bir dille 10 dakika sonra ürününüz hazırlanıp kargoya verilmiştir gecikmeden dolayı özür dileriz dediler ve ertesi gün elime ulaştı. Eğer ürünle ilgili şüpheleriniz ve pişmanlığınız yoksa 1-2 günlük gecikme için iptal etmeyin derim.

İptal mesajının altına ürünün aciliyeti olduğunu ve yarın kargoya verilmesini istediğimi belirterek iptal isteğimi geri çevirdim.Umarım Pazartesi'ye kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün sabahtan beri ürün durumu "Siparişiniz Internet mağazamızda hazırlandı. Kargoya teslimatı bekliyor." şeklinde...

Sabahtan beri kargo teslimatı bekliyor...

Verdiler de kargo bilgisini mi girmediler , yoksa oyalıyorlar mı anlamadım.

Ben hayatımda böyle REZİL bir hizmet anlayışı görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

Bugün sabahtan beri ürün durumu "Siparişiniz Internet mağazamızda hazırlandı. Kargoya teslimatı bekliyor." şeklinde...

Sabahtan beri kargo teslimatı bekliyor...

Verdiler de kargo bilgisini mi girmediler , yoksa oyalıyorlar mı anlamadım.

Ben hayatımda böyle REZİL bir hizmet anlayışı görmedim.

bende bimeks te yaşadım aynı sorunu 1-3 iş günü yazıyor kargoya veriş süresi bu gün 2 gün yarın 3 olacaktı bende iptalini istedim gereksiz olduğunu düşünüp tüm mağazalarda olabiliyor böyle durumlar vatan a özel bir durum değil yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.