Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Ekran Kartı alıcam ama bazı sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende GIGABYTE GA-P67A-UD4-B3 anakart var. Baştan söyleyeyim bu konular hakkında fazla bilgim yok. Bende GTX 260 ekran kartı vardı artık yeni nesil oyunları kaldırmadıgından GTX 960 gaming 2g almaya karar verdim. biraz araştırma yaptım ama bir konuda kararsız kaldım. benim anakart dual PCI express 2.0 uyumlu alacagım ekran kartıda pcı 3.0. Şimdi size soruları söyle sıralayayım.
    1-) PCI 2.0 anakart ile PCI 3.0 ekran kartı uyumlulugunda pek ssorun olmuyomus oyle diyolar. ama ben emin olmak için gene bi sorayım.
    2-) gtx 960 takarsam kasada watt sorunu olur mu daha doğrusu kasadaki enerji az gelir mi? benim kasa 550 w.

İşlemci : i7 2600
    Bellek : 8 gb kingston hyperX

DİLİMİN DÖNDÜĞÜ KADAR DERDİMİ ANLATMAYA ÇALIŞTIM. CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM :)

• PCI 3.0 ekran kartı geriye dönük .çalışır aynı usb 3 bir hdd usb 2 takılıp çalıştığı gibi sadece performans düşüş olur tam verim alman zor ama çalışır sıkıntı olmaz.

ikincisi buradan hesaplıya bilirsin

http://tr.msi.com/power-supply-calculator/

http://www.cizgi-rma.com/calculator.aspx

• Sagol hocam çok teşekkürler. Peki performansta aşırı derece düşüş olmaz dimi mesala ben bu kartı gta 5i full hd oynamak için alıyorum sıkıntı çıkmaz dimi
  • sinan963 S kullanıcısına yanıt
    full HD oynayabileceğini sanmam zaten ekran kartı tam verimlilikte çalışsa bile en fazla goreceğin fps 35-45 arası olur tahminimce ki bu sisteme taktığında tam performansta alamıyacaksın .
  • GTX 960 4GB olanlardan al. Video belleğinin sıkıntı olduğu oyunlarda daha iyi sonuçlar alırsın. Genel anlamda sisteminde fazla sorun yok, kullanabilirsin.
  • sinan963 S kullanıcısına yanıt
    r9 380 4gb alın hiç bir sıkıntı çıkmaz o kasada
  • Sapphire R9 270x Oc 4gb 256 bit alsam nasıl olur arkadaşlar sizce hangisi daha iyidir. hangisi işimi daha iyi görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para arttırıp SSD alıınsa loading süreleri azalmaz mı
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    kardeş yorumun için sağol ama ben senin dediğinden bişey anlamadım. dediğim gibi çok anlamıyom bu konulardan. ne demek loading süresi

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan963

kardeş yorumun için sağol ama ben senin dediğinden bişey anlamadım. dediğim gibi çok anlamıyom bu konulardan. ne demek loading süresi

Oyun açılırken, harita değiştirirken, harita görüş mesafesini arttırıp etrafa bakarken beklediğimiz süreler.
  • Primula kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • peki arkadaşlar
    Sapphire R9 380 NITRO Dual-X 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 mi alayım MSI Gtx 960 Gaming 2G alayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.