Şimdi Ara

Ekran kartı alırken işlemciye bakarakmı alıcaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende amd fx x6 6100 3.3GHz işlemci var, kart olarak GTX970 düşünüyodum o işlemciye o olmaz sistem boğulur dediler bu işlemcili bi bilgisayara alabileceğim en iyi kart hangisi? (Tercih ettiğim marka ASUS!!!)
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur.slmbr -- 28 Şubat 2015; 7:50:33 >

• Gtx 750ti alabilirsiniz çoğu oyunu high da açacağını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur.slmbr O kullanıcısına yanıt
    Aynen, o işlemciye gtx 970 taksan bile o karttan alacağın performans gtx 760 kadar bile olamayabilir, anlayacağın 295TL lik işlemciye 1000TL veya üzerinde e.kartı mantık olarakta abest kaçıyorken alacağın performansta bu durumu bariz destekler.

O işlemciyi ''intel ile'' değiştirmeyi düşünmüyorsan, R9 270 veya 270X al kullan, üzeri kartlar fuzuli olur.
  • CoNaR-X kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ekran kartı hesaplıyodum sadece başıma bide işlemciyle anakart çıkardın :D Bu işlemciyle 5 sene kadar gitsin alacağım kart daha sonra sıfırdan toplamayı düşünüyorum zaten,
    Bu işlemci için çoğu kisi R7 al diyo ama nvida mı amdmı karasız kaldım 2 haftadır araştırıyorum dandik laptopa mahkum kaldım :D
  • GTX970 o işlemci için gereksiz olacaktır hocam. Bu arada bütçe ve Psu belirtmemişsiniz. Bilgi verir misiniz?

• arkham92 kullanıcısına yanıt
    Bütçe sıkıntısı yok zaten alıcm bin lirayı geçmez heralde, Ps güç kaynağıysa 620 watlık coller master var yeticeni düşünüyorum.
  • O zaman r7 265 sizin için biçilmiş kaftan

• 270x takabilirsin, islemciye oc yaparak max 280 takilabilir.

• Eyv abicim 1 haftadır kart için konu açıyorum hepsine cevap yazdın ilgin için teşekkürler,
    amd 265-270 nvidia karşılığında olan kart hangisi yani takabilicem en iyi kart?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

270x takabilirsin, islemciye oc yaparak max 280 takilabilir.

Arkadaşa katılıyorum. İşlemciniz ile 280 kullanıp memnun olanlar var. Sizde o.c yaparak 280 düşünebilirsiniz olmadı R9 270x size uygun olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur.slmbr

Eyv abicim 1 haftadır kart için konu açıyorum hepsine cevap yazdın ilgin için teşekkürler,
    amd 265-270 nvidia karşılığında olan kart hangisi yani takabilicem en iyi kart?

Gtx750 ti 265 ayarinda ise gtx760 takabilirsin en iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur.slmbr

Merhaba arkadaşlar bende amd fx x6 6100 3.3GHz işlemci var, kart olarak GTX970 düşünüyodum o işlemciye o olmaz sistem boğulur dediler bu işlemcili bi bilgisayara alabileceğim en iyi kart hangisi? (Tercih ettiğim marka ASUS!!!)
    Şimdiden teşekkürler.

gtx 760 - amd r9 280
  • kardeş ödemeyi yaparken gözünü işlemciden ayırırsan olmaz ekran kartın artifact olur. bu yüzden işlemciye bakarak almak zorundasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün vatandan r9 270 aldım 280 de vardı ama 270 in işlemci hızları daha yüksekti bide 200 lira daha ucuzdu onu aldım memnunum gtx465 (onceki kart) 2 katı performans alıyorum taş gibi kart önerileriniz için teşekkürler...
  • r9 270 şuan fp olarak epey iyi durumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.