Eski bilgisayarıma ekran kartı alayım dedim gittim buldum 3D Rage Pro AGP sonrasında her şeyi yükledim driver
felan ama driverı slim driverdan yükledim ama olmadı sonra amd catalyst felan yukledim pc yi yeniden
başlattığımda yeni donanım bulundu dedi sonra ne yapcağımı bilemedim karıştırdım bişeyleri bi daha yeni
donanım bulundu gelmedi nasıl yapacağım ben bu sorunu acill yardım
Sürücüyü yüklemek, nasıl yükleneceğini anlatmak, uzun uzun yazmak, senin şu noktalama işaretlerinden yoksun iletini anlamaktan daha kolaydır, emin ol!
quote:
Orijinalden alıntı: Ne Ca Ti
Eski bilgisayarıma ekran kartı alayım dedim gittim buldum 3D Rage Pro AGP sonrasında her şeyi yükledim driver
felan ama driverı slim driverdan yükledim ama olmadı sonra amd catalyst felan yukledim pc yi yeniden
başlattığımda yeni donanım bulundu dedi sonra ne yapcağımı bilemedim karıştırdım bişeyleri bi daha yeni
donanım bulundu gelmedi nasıl yapacağım ben bu sorunu acill yardım
bilgisayarım'a sağ tıkla. yönet'i tıkla. solda "aygıt yöneticisini" bul ve tıkla. sağ tarafta açılan ekranda "görüntü bağdaştırıcısı" kısmını genişlet. yüklü ise driver'ı orada görürsün.
sırası ile 1. ve 2. adımları uygula ve sonra sağlam driver'ı yeniden yükle.
dipnot: gözünü seveyim imla, noktalama, türk dil kurumu örneklerini kontrol et. burada 4 arkadaş ancak çözebildik derdini. sen ne kadar kendini iyi anlatırsan sana o kadar kolay yardım gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi bedri -- 30 Temmuz 2013; 16:04:07 >