Şimdi Ara

ekran kartı-anakart-ram-işlemci uyuşmazlığı,lütfen yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR BENİM MASAUSTUM VAR İNTEL CORE2DUO 2.33GHZ E6500 İŞLEMCİ, HIS İCEQ4 HD 4850 TURBO 512MB 256BİT DDR3 EKRAN KARTI, ASUS P5GC MX/1333 ANA KART 1 GB DDR2 667MHZ RAM, VAR KASA AŞIRI ÇOK ISINIYOR ÇOK KASIYOR, EURO TRUCK SMİLATÖR 2 Yİ KASARAK AÇIYOR , NEDEN ACABA, UYUMLU OLMAYAN BİR ŞEY Mİ VAR ?

• sicakliklar nasil. sicakliklari kontrol et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    ekran kartı 79, işlemci core 1 50c , core 2 51 o civarlarda, oyun falan açmadan ekran kartı sıcaKLIĞI BÖYLE, birde power suplly 300 w
  • ekran karti sicakligi fazla. oyun actigin zaman dahada yukselir. islemxi sicakligi normal.

macun olarak eger yakinlaeinda vatan varsa xigmatek powerfuk alabilirsin hem ucuz hem iyidir.
    donma sadece euro truck dami oluyor ? baska oyun denedin mi

macunu daha dün sürdüm macunda sıkıntı yok, hayır hepsinde böyle yapıyor , güç kaynağı yetersiz geliyor olabilir mi?, ram düşük ama ekran kartı ile ne alakası olur ki diye düşünüyorum ?, sizce parçalar uygun mudur bir birine, ayrıca ram %90 çalışıyor işlemci %3 falan bazen 10 a çıkıyor , dün format attım yine böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fnish -- 12 Temmuz 2014; 10:47:47 >
  • psun 12v kanalindan ne kadsr veriyor

bendede 300w vardi 15amper veriyordu.
    e2140 3.0ghz oc
    4gb ram
    3hdd
    1dvd
    hd3450

bunlara yetiyordu.

ayrica ets2 2gb ram istiyor.

baska oyun denedin mi?

• sadece oyunda değil , boş boş dururken bile ram %80-90 harcıyor, bilgisayar ağır çalışıyor, 12 v den 12 amper veriyor fena değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fnish -- 12 Temmuz 2014; 11:04:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psu biraz kotu :(

zaten raminiz cok az 1gb. Eger windows 7 ise zaten cogunu windows 7 yer. Eger xp ise sorun yok.

hdd yi test edin.

baska birisinden psu al psu dene.

evet win7 ram spariş verdim 2 gb ram 1 gb olduğu için midir, yoksa da parçalarda uyumsuzluk mu var , 400watt psu alsam iş görür mü?
  • rami kac tl den aldin ? anakartinda kac tane slot var ? bunlari inceledinmi dogru ram aldigi.a eminmisin ?

400w rahat isinizi gorur. ikinci el bolumune bakin orda guzel psu lar var 12v kanalindan en az 25-30a versin

ram i 2 gb ddr2 667mhz 25tl ye aldım, , ana kartta 2 slot var, b,r, dolu zaten ,400 watt ana karta ve ekran kartına zarar vermez demi ?
  • psudaki watt degeei maximum verecegi watt degeeidir err kasandaki bilsenler 350w ise 350w kullanilir geri kalan kullanilmaz.

yani korkma zarar vermez

bnm psu 480w sistem seninkine benzer

ekran kartının üzerindeki fanı değiştirdim iki tane işlemci fanı üst üste taktım, elektiriğini direk psu dan aldım, ekran kartı sıcaklığı 70C den 50C ye indi, ama oyunda çok az kasma oluyor oda ramdan dolayı heralde
  • ramden dolayi olabilir. internet sitesinde gereksinimleri 2 gb ram diyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    yardım için teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnish

sadece oyunda değil , boş boş dururken bile ram %80-90 harcıyor, bilgisayar ağır çalışıyor, 12 v den 12 amper veriyor fena değil yani

pc de çalışan programları kapatıp oyuna gir.pc boşta dudurken %80 ram harcıyorsa arkada program çalışıyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.