Şimdi Ara

Ekran Kartı anakart uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. eski ekran kartımı yetersiz bulduğum için yenisiyle değiştirmek istiyorum.

Anakartım Asus P4S800D-X Agp 8x destekliyor Buradan detayına bakabilirsiniz
    Alacağım ekran kartıysa "SPARKLE NVIDIA GEFORCE 7600GS 512MB 128BIT DDR2 DVI+TV-OUT" Buradan detayına bakabilirsiniz

satın almadan önce sizlere danışmak istedim acaba bir uyumsuzluk problemi yaşarmıyım? diye.

Ayrıca 170 ytl yi geçmeyecek ekran kartı tavsiyelerinize açığım.

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Yıldız -- 27 Ocak 2008; 16:55:25 >

• öncelikle sa beyler ben daha yenı uye oldum
    quatrum benımde senın gıbı bı sorum var

benım anakartım intel DP965 LT ekran kartı olarak geforce 8500 GT kullanıyorum 8800 GT alsam anakartıma uyarmı ? benım kafamı DDR3 karıstırıyo!! ayrıca güç kaynagım 350W bı sorun olurmu ?
  • "SPARKLE NVIDIA GEFORCE 7600GS 512MB 128BIT DDR2 DVI+TV-OUT"

ana kartına uyar fakat psu yetersiz kalabilir gerçek 500 watt psu ya ihtiyacın var
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

"SPARKLE NVIDIA GEFORCE 7600GS 512MB 128BIT DDR2 DVI+TV-OUT"

ana kartına uyar fakat psu yetersiz kalabilir gerçek 500 watt psu ya ihtiyacın var

arkadaşın dedigi gibi daha yüksek gerçek bi psu lazım.diger ddr3 te kafanı karıştırmasın bi sorun olmaz 8800 de
  • arkadaşlar kartı aldım fakat bi sorunum var. monitöre görüntü gelmiyor dos ekranıda açılmıyor. bi yardım
  • Ati radeon X1650pro 512 MB DDR2 128 bit Dual DVI aldım ben.120 YTL civarı.Çok memnunum.Ancak power supply iyi olması gerekiyo ekran kartları için.
  • power supply ı değiş diyosun yani? başka bi nedenden görüntü alamıyo olabilirmiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.