merhaba...bugün pc gayet notmal çalışıyordu kapattım pcyi tekrar açtığımda monitör açılmadı..kırmızı ışık yanıyordu...daha sonra anakartım onboard ekran kartımı çıkarıp anakartın üzerindeki ekran kartına taktım bu şekilde çalışıyor....ekran kartıma durduk yerde bvişey olmş olabilirmi?ayriyetten anakartımın driverını buldum fakat yükledim hala oyunları falan açamıorum :S yardımcı olursanız sevinirm...
Elektronik cihazlarda en olağan şeydir aslında; -durduk yere bozulmalar. Bilgisayar kapatılıp açıldıktan sonra driver silinmeleri bile görülmüştür hatta.
Bilgisayarını başlattağın vakit ekran 'a görüntü gelmiyorsa; bu ekran kartındaki bir sorunu işaret etmektedir. Heleki onboard ekran kartı kullandığında görüntü geliyor, ekran kartı 'na taktığında görüntü gelmiyorsa ekran kartında gerçekten bir sorun var demektir.
Ekran kartını çıkarıp bir temizlemeyi dene, fan 'ını kontrol et. Ekran kartının yerine tam oturduğundan, bağlantının düzgün yapıldığından emin ol.
ekran kartını çıkar bi sev biraz okşa soketine falan hava tut daha sonra yerine tak bence olucak
dostum anakartı reset le ve başka bi ekran kartıyla dene