Şimdi Ara

Ekran kartı cıkmazı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Bende casper model bir notebook var.Ekran kartı modeli gt 635 m . Geçen geçen sene windows 8.1 e geçiş yapmıştım.Geçiş yaptıkdan sonra ekran kartının çalışmadığını fark ettim servise gönderdim.Teknik servisten beni aradılar casperın daha windows 8.1 için 635 m ekran kartına uygun driverı çıkarmamış dediler biz uygun bir driver yükleyip göndereceğiz dediler.Bilgisayar 1 ay sonra geldi.Bilgisayarın ayarlar kısmına baktığım zaman 630 m yazıyor.Aradım ekran kartımı değiştirdiniz dedim hayır sadece birkaç yazılımsal ayar çektik dediler.635 m ile 630 m aynı dediler.Doğrumudur acaba arkadaşlar bunlar ne yaptılar ? Şimdi bilgisayarı satmak istiyorum bu aralar ama faturada 635 m yazıyor bilgisayarda 630 m gösteriyor ?

LÜTFEN DENEYİMLİ ARKADAŞLAR YARDIM EDİN BU TEKNİK SERVİS NE YAPMIŞ OLABİLİR ?

• zanboracks Z kullanıcısına yanıt
    kartlar aynı değil sadece aynı yazılımı kullanıyorlar.
    http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/90681
    bu driveri kurup kurdktan sonra nvidia denetim masasından donanım bilgisine bakın kart kaç görünüyor bakalım.
  • jackal___61 kullanıcısına yanıt
    kart 630 m yazıyor.Bilgisayarı ilk aldığımda 635m di.Bilgisayarı aldığım fişinde özellikler kısmında 635m yazıyor...
  • Gpuz ile resimleri olsaydı detaylı bilgi verilirdi zaten nvidia notebook gpu larında 630 serisi olarak hepsi için driver çıkarmıştır ekran kartını değiştireceklerinide sanmam entegreli birim aslında 630 la 635 arasında ne kadar fark var tartışılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6Clas kullanıcısına yanıt
    gpuz ile resmi.Önceden 635 m yazıyordu servise verdikden sonra 630 m yazıyor..
     Ekran kartı cıkmazı..
     Ekran kartı cıkmazı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanboracks -- 23 Eylül 2015; 22:53:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zanboracks

gpuz ile resmi.Önceden 635 m yazıyordu servise verdikden sonra 630 m yazıyor..
     Ekran kartı cıkmazı..
     Ekran kartı cıkmazı..

Her hangi bir sorun yaşayıp servise gönderdiyseniz sorunu ekran kartında bulup değiştirmiş olma ihtimalli olabilirmi yada toptan anakartı

• Alonso Menendez kullanıcısına yanıt
    işte bende bunu soruyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.