Prototype 2 ve Max Payne 3 açtim mi Ekran karti 20 dk sonra oyunda Hata veriyo kapaniyor ve bir daha oyun açilmiyo. Ekran kartinin Sicakligina baktim 77 derece görünüyor.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Abiler Bir yardim etseniz
Ekran karti Çok isindiginda Hiçbir Oyunu açmiyor Mesala Prototype 2 oynu 20 dk hiç takilmadan oynadim 20 dk sonunda gönderme verdi , bir daha açilmadi bende fifa 2008 açiyimdedim oda açilmadi hata verdi grafik hizlandirici si diye ...
Yardim
8 yada 12cm'lik bir fanı plastik kelepçe yardımıyla takabilirsiniz.. Çokta iyi olur...
Benim Kasada Fan takacak yer yoq Ekran kartini oldugu yere Kasa kupasi Eski ama içindekiler iyi
Pc özelikleri
İşlemci: Pentium Dual Cpu E2160 @1.80 GHz
Ram :2 Gb
Ekrankarti : 1 GB Ati Readon hd 3650
Fanı kasaya değil ekran kartına plastik kelepçe ile takacaksınız.. Belliki eliniz yatkın değil. Yoksa söylemek istediğimi anlardınız.. :)
ben böyle sornların ekran kartının ürütimden kaynaklanacağını söylerim overclock yapmadıkça hiç bir ekran kartı kendi soğutucusuylan uyumsuzluk göstermez. bir çok ekran kartı kullandım ve hiçbirisinde kendi soğutucuları yetersiz kalmamıştır.
yani sorun ya sizin pc de yada ekran kartının üretim hatasındadır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme