Şimdi Ara

ekran kartı ddı 10.1 sorunu bir yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartım sapphire hd 7850 o.c dxdiag a girdigimde ddi sürümü 10.1 gözüküo bunu nasıl 11 yaparım?

• quote:

Orijinalden alıntı: tsubasa43

ekran kartım sapphire hd 7850 o.c dxdiag a girdigimde ddi sürümü 10.1 gözüküo bunu nasıl 11 yaparım?

İnternetten directx indirin (gezginler). Ufak bi dosya ama kartınıza göre bulacak gerekli sürümü
  • dostum sana zahmet bana bir link atsana bir tanesini indirdim olmadı
  • dostum directx error log anddirect x log in your windows folder to determined hatsı verdi kurarken
  • en son hatayı düzeldi ama hala 10.1 gözüküyo pc yi yenidende başlattım
  • yardım etcek başka biri yokmu
  • quote:

yardım etcek başka biri yokmu

Windows 8 format at. İStersen link verebilirim ''MSDN Sürümü''.
  • "dxwebsetup" diye arattır kurulum dosyasını indir, en güncelini kuracak kendisi
  • sagolun 10.1 olunca crysis 3 açılmıyo diye bir yerde görmüştüm oyunu yükledim açıldı teşekkürler
  • quote:

sagolun 10.1 olunca crysis 3 açılmıyo diye bir yerde görmüştüm oyunu yükledim açıldı teşekkürler

9 açılmıyo hocam
  • s.a oncelıkle kardeslerım drectx guncellesen bıle bılgısayarın DDI 10.1 gozukur nedenı ıse dizüstündesin sanırım bılgısayarının calısma performansına baglı ılk once bos yere sag tusla tıkla ekran kartının ozellıklerıne gır bılgısayarını guc tasarrufu degılde yuksek performanslı gpu da çalıstır ıste ozamn DDI Surumu 11 olucaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.