Bildirim
ekran kartı ddı 10.1 sorunu bir yardım etsin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tsubasa43
ekran kartım sapphire hd 7850 o.c dxdiag a girdigimde ddi sürümü 10.1 gözüküo bunu nasıl 11 yaparım?
İnternetten directx indirin (gezginler). Ufak bi dosya ama kartınıza göre bulacak gerekli sürümü -
dostum sana zahmet bana bir link atsana bir tanesini indirdim olmadı -
-
dostum directx error log anddirect x log in your windows folder to determined hatsı verdi kurarken -
en son hatayı düzeldi ama hala 10.1 gözüküyo pc yi yenidende başlattım -
yardım etcek başka biri yokmu -
quote:
yardım etcek başka biri yokmu
Windows 8 format at. İStersen link verebilirim ''MSDN Sürümü''. -
"dxwebsetup" diye arattır kurulum dosyasını indir, en güncelini kuracak kendisi -
sagolun 10.1 olunca crysis 3 açılmıyo diye bir yerde görmüştüm oyunu yükledim açıldı teşekkürler -
quote:
sagolun 10.1 olunca crysis 3 açılmıyo diye bir yerde görmüştüm oyunu yükledim açıldı teşekkürler
9 açılmıyo hocam -
s.a oncelıkle kardeslerım drectx guncellesen bıle bılgısayarın DDI 10.1 gozukur nedenı ıse dizüstündesin sanırım bılgısayarının calısma performansına baglı ılk once bos yere sag tusla tıkla ekran kartının ozellıklerıne gır bılgısayarını guc tasarrufu degılde yuksek performanslı gpu da çalıstır ıste ozamn DDI Surumu 11 olucaktır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X