Şimdi Ara

ekran kartı değişecek ram de yükseltsem mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sistemi bir ay önce aldım yaklaşık fakat yeni oyunlarda bc2 lost planet2 darksiders gibi en düşük performansda ya biraz yavaşlıyor yavaş ya da görüntü kalitesi çok kötü yani oyun için aldığım bilgisayarımda oyunlar oynayamıyorum, ben sistemden pek anlamıyorum ama araştırdığıma göre ekran kartı kötü sanırım :S 200 tl bi ekran kartı alayım diyorum fakat hiç bilmediğim için kazıklanmakta istemiyorum bu sisteme 200 liraya en uygun grafik kartı ne aliim?? (210 220 de olabilir

QuadCore Intel Core i5, 2800 MHz (21 x 133)
    NVIDIA GeForce 9500 GT (1024 MB)
    Gigabyte H55M-S2
    2 GB DDR3 RAM

böyle.. sorun nerde sizce?? =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAHANOSAHANO -- 3 Kasım 2010; 16:26:14 >

• Sorun ekran kartı. Ram almak sana kalmış, 2 GB yeterli aslında.
  • 9500 GT'de o dediğiniz oyunlarda takılması normal. GTS 210, 220 o kartlardan da uzak durun.

http://www.netsiparis.com/detay/12833163017/VTX-HD5750--128BIT--1GB-GDDR5-DUAL-DVI-TVO-PCIX

200 liraya bu kart uygun olur, daha aşağısına bakmayın. 2 GB ram ise yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 3 Kasım 2010; 16:43:02 >
  • Forumdan ikinci el bir 5770 alman daha mantıklı. Ya da 40 lira daha verip sıfır 5770 al.
  • Bana kalırsa o sisteme alacağınız ekran kartı 300 TL civarında olmalı ki, diğer parçalar boşa gitmesin. Siz bu sistemi alırken ekran kartı tercihini kim yaptı bilmiyorum ama oyun bilgisayarı için son derece kötü bir tercih olmuş.

Elinizdeki ekran kartının sıfır değeri zaten 100 TL civarı. Onu da katıp GTX460 ya da 6850 gibi bir kart almanız daha iyi olur. Sizi uzun süre götürecek bir sisteme sahip olmuş olursunuz. Ekstradan 2 GB ram'e gerek yok şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 3 Kasım 2010; 16:52:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Bana kalırsa o sisteme alacağınız ekran kartı 300 TL civarında olmalı ki, diğer parçalar boşa gitmesin. Siz bu sistemi alırken ekran kartı tercihini kim yaptı bilmiyorum ama oyun bilgisayarı için son derece kötü bir tercih olmuş.

Elinizdeki ekran kartının sıfır değeri zaten 100 TL civarı. Onu da katıp GTX460 ya da 6850 gibi bir kart almanız daha iyi olur.

musAKka noktayı koydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Bana kalırsa o sisteme alacağınız ekran kartı 300 TL civarında olmalı ki, diğer parçalar boşa gitmesin. Siz bu sistemi alırken ekran kartı tercihini kim yaptı bilmiyorum ama oyun bilgisayarı için son derece kötü bir tercih olmuş.

Elinizdeki ekran kartının sıfır değeri zaten 100 TL civarı. Onu da katıp GTX460 ya da 6850 gibi bir kart almanız daha iyi olur. Sizi uzun süre götürecek bir sisteme sahip olmuş olursunuz. Ekstradan 2 GB ram'e gerek yok şimdilik.

GTX460 ile 6850 arasında çok fark varmı şimdi internetten alıcam hangisini aliim bide kendim takabilirim heralde soketi kolaydır anakarta uyum sağlar değilmi???

• Hız aşırtırım dersen: gtx460, işim olmaz dersen 6850de aynı kart sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murjuk

Hız aşırtırım dersen: gtx460, işim olmaz dersen 6850de aynı kart sayılır.

Doğrudur. Takması da gayet kolay, sorun yaşamazsınız.
  • nvdia olanı aldım çok teşekkür ederim hepinise =)
  • Güzel tercih, hayırlı olsun. Artık sisteminizin hakkını verebilirsiniz.
  • Hayırlı olsun.
  • bir hazır sistem mağduru daha...
  • arkadaşlar gtx 460ım geldi fakat monte ettim çalışmadı sonra kutudan çıkan 2 kablou psi deniyor sanırım; ekran kartının arkasına taktım (bu yüzden çalışmadığını düşünüyorum) 4 tanı toplam ucu oldu ekran kartımın ama şöyle bi durum oluştu; sanırım bu uçları enerji kutusundan çıkan beyaz kablolarla eşleştirmem gerekiyor fakat 4 ekran kartı ucunu 2 tane enerji kutusndan çıkan uca nasıl eşleştircemi bilmiyorum (biri 4 uç biri 2 uç).. yardım ederseniz çok sevinirim o kadar masraf yaptım yoksa sistemime uymuyormu =((((
  • arkadaşlar gtx 460dan çıkan 2 kablo sanırım güç kablosuymuş ikisini aynı anda takabilmem için yuvası var fakat bende sadece birinin ucunu karşılayacak kadar kablo var =(((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.