Şimdi Ara

Ekran Kartı Değişim Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 2 ay once ekran kartımı garantiye verdim ha geldi ha yapıldı ha edildi derken değişim olacak denildi ha geldi ha gelecek felan derken bi türlü kartı temin edemediler.Bu arada kartım SAPPHİRE HD 6970

İşte bugun aradım firimayı kartı temin edemiyoruz baska kartlarla degısım yapabılırız dedıler sızce suan hd 6970 kartın dengi kart hangısıdır birde degisim yapılırken simdiki fiyatı uzerındenmı yoksa alındıgı fiyatı uzerındenmı hesap yapılır bunuda merak ediyorum

ilginiz icin simdiden tskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyseSakinim -- 23 Temmuz 2012; 19:30:33 >

• değişim iadeniz kartı aldığınız fatura tutarındaki kadar olur . kartın dengi amd cephesinde 7850 hemen hemen . ancak üzerine biraz daha fark koyarak 7870 düşünebilirsiniz . nvidia cephesinde ise gtx 570 kartın dengi ancak gtx570 in sıfırına para vermeyin derim , 7850 düşük güç tüketimiyle hem aynı performansı verir size .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

değişim iadeniz kartı aldığınız fatura tutarındaki kadar olur . kartın dengi amd cephesinde 7850 hemen hemen . ancak üzerine biraz daha fark koyarak 7870 düşünebilirsiniz . nvidia cephesinde ise gtx 570 kartın dengi ancak gtx570 in sıfırına para vermeyin derim , 7850 düşük güç tüketimiyle hem aynı performansı verir size .

bugun donduler bana ve 7870 gondereceklerını soyledıler bende onayı verdım sızın yorumunuzdan ve ınternetten arastırdıktan sonra 7870>6970 oldugu aşıkar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyseSakinim

quote:

değişim iadeniz kartı aldığınız fatura tutarındaki kadar olur . kartın dengi amd cephesinde 7850 hemen hemen . ancak üzerine biraz daha fark koyarak 7870 düşünebilirsiniz . nvidia cephesinde ise gtx 570 kartın dengi ancak gtx570 in sıfırına para vermeyin derim , 7850 düşük güç tüketimiyle hem aynı performansı verir size .

bugun donduler bana ve 7870 gondereceklerını soyledıler bende onayı verdım sızın yorumunuzdan ve ınternetten arastırdıktan sonra 7870>6970 oldugu aşıkar..

Ooo çok iyi olmuş o zaman dostum 7870in 6970 ten çok daha performanslı bir ürün oldugu gerçek..

• quote:

quote:

Evet 7870 daha iyidir 6970 ten h.o yeni kartınız
  • quote:

quote:

valla çok güzel bi haber olmuş hocam hadi hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah 7870 şu sıra gerçekten çok çok iyi bir kart . 6970 ten baya bi iyi

• tesekkurler arkadaslar daha iyisi sizin olsun insallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.