Şimdi Ara

Ekran Kartı Değişimi ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcut sistemimde bulunan Anakart: Foxconn Z68A-S ve Ekran Kartı: Sapphire HD 6790 (256 bit) nı Sapphire RX 570 (tek fanlı versiyonu) ile yükseltmek istedim. Eski ekran kartımı sökmeden önce eski ekran kartı sürücünü silip söküm işlemini gerçekleştirdim. Yeni ekran kartını monte ettikten sonra sistemin ekran kartı takılıyken güç tuşuna basınca kasanın ışıkları açılıyor, ekran kartının fanı dönüyor ancak windowsa geçen tek bip sesini duymuyorum. Kartı söktüğüm zaman işlemcininEkran Kartı Değişimi .. ekran kartıyla sorunsuz tekrar açılıyor. Ekran kartı takılı değilken açıp ekran kartını takmayı da denedim ancak sistemde görünür olmuyor ve driver yüklenmiyor. Nerede sıkıntı olduğunu bir türlü bulamadım.

Eski 6790 ana kartımı 2 ADET PCI-E kablosuyla besliyordum. Ancak yeni ekran kartında sadece bir adet giriş mevcut. Güç kaynağından çıkan kablolar hakkında da çok bilgim olmadığı için yardımınızı rica ediyorum.

Görseller aşağıdaki gibidir. Ekstra soru veya görsel olursa yardımcı olabilirim.

Şimdiden teşekkürler.
    Ekran Kartı Değişimi ..Ekran Kartı Değişimi ..Ekran Kartı Değişimi ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Onarımı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.