Şimdi Ara

Ekran kartı driver ve gamepad sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • powercolor hd 5770 ekran kartımın driver 10.6 olan sürümünü 11.2 ye yükselttim. 10.6 sürümünde fifa 11 oyununu usb gamepadden oynayabiliyordum.yanlız 11.2 sürümüne yükseltmemle birlikte gamepadle oynayamıyorum.Usb gamepad çalışmıyor. gamepad in modeli Generic.Bu arada sistemim Windows 7 ultimate 32 bit.Sizce ne yapmam gerekiyor?Teşekkürler..

• Bu arada gamepadi windows da kontrol ettim çalışıyor.sistemle alakalı hiçbir problem yok.yanlız oyunu açtığım zaman çalışmıyor.joystick(gamepadi) söküp tekrar otomatik driver yüklettim yine sistemde çalışıyor ama oyunu açtığımda çalışmıyor.ekran kartı driverinin bunda ne gibi bir etkisi olabilir anlayamadım.cd den kurduğum driveri (10.6) sanırım böyle giderse yeniden kuracağım.Arkadaşlar bir bilgisi olan yok mu?
  • konsol ayarlaması yapılan fifa 11 settings sıfırlanmış olabilir onu kontrol ettinmi
  • gamesettıngden tekrar ayarla
  • ganesettingten ayar diye bir şey bulamadım.
  • oyunu silip yeniden yükleyin
  • oyunun setting bölümüne girdim.orda "generic usb joystick" yazıyor.ordan oyunun joystick tuşlarını joystick yardımıyla değiştirebiliyorum.ama gelelim oyunu açtığımda joystick çalışmıyor.ayarlara girdiğimde,joysticki düzgün bağladığınıza emin olun diye bir ileti çıkıyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.