format attıktan sonra ekran kartını aygıt yöneticisinde göremedim.standart vga vardı sadece onuda biyerde silin gibi bişi gördüğüm içim sildim inanılmaz kasıyor şuan pc. Ekran kartım:Amd radeon R7 240 amd sitesinde driveri yok resmen bi siteden driverini indirdim az önce yüklerken amd driver yükleniyor yazarken windows durdurdur yardım edin lütfen
Eğer değilse,http://support.amd.com/en-us/download buradan Manually Select Your Driver kısmına gelip, ilk seçenekte Desktop Graphics, ikinci seçenekte R7 series, üçüncü seçenekte 2xx series'i seçip, en son olarakta işletim sistemini seçip karşına çıkan sayfadan indirip deniyebilirsin. Ondan sonra hata devam ederse tekrar ona göre bir şeyler yapılabilir.
SakinRoads
kullanıcısına yanıt
Standart Vga Grafik bağdaştırıcısı, siz orjinal sürücüyü yükleyene kadar ekran kartınızı geçici olarak kullanmanızı sağlayan sürücüdür.
Bilgisayarınızda hangi işletim sistemi olduğunu yazmadınız. O yüzden siste sürücü tavsiye edemiyoruz.
Ama eğer Driverpack solution programı olsaydı onuda söylemenize gerek yoktu. Boyutu biraz büyüktür torrent sitelerinden bulup indirebilirsiniz. Sisteminizi otomatik olarak tarar. Eksik ve güncel olmayan sürücüleri bulup size gösterir. Sizde kur diyerek kurulumu sağlarsınız.Driverpack solution programının yeni sürümü Windows xp windows 7 8 ve 10 işletim sisteminin sürücülerini otomatik olarak bulup yükler. Çok nadir görmediği sürücü olur.
Eğer işletim sisteminizi söylerseniz sürücünüzü bulmanıza yardım ederiz. Yoksa yukarıdaki programı indirip otomatik olarak sürücünüzü bulabilirsiniz.