gayet memnundum karttan, ısınıyordu mısınıyordu ama baya kahır kaldırır bi kart. bir gün önce pc yi komple temizlikten geçirmiştim macunları falan yeniledim.galiba fanını tam oturtamamışım ekran kartının. çatır çutur bi ses geldi oyundayken bide baktım kulağın birini kırıp atmış dışarı. o kulak olmadan çalıştırdım fan dengesiz dönüyor bu nedenle de hem kart sallanıyor hem kasayı sallıyor. sanırsın çamaşır makinesi çalışıyor
yeni bi fan almaya niyetlendim. ama sadece fan alacağım yani altındaki alüminyum tabakaya ihtiyacım yok. bu şekilde sadece fan kısmını bulabilirmiyiz acaba. diğer bi sorum da max 30-40 tl ye kadar olacak şekilde bu fandan daha performanslı bi fan tavsiyeniz varmı? yoksa orjinal fanını almam daha mı sağlıklı olur?
şimdiden teşekkürler
Ben olsam birtane intel işlemci stok fan bulur oraya bir şekilde monte eder kullanırdım,masrafa değmez
orjinal fana masraf etme arkadasın dedıgı gıbı ..ben benzer bir kartı normal kasa fanı monte ederek sogutmayı basarmısdım .. hatta japonla yapıştırmısdım sohutucu bloğun üstüne .. koolay ve saglam montaj yapabılırsenız kartın boyutlarına uygun normal bıt fan ısınızı gorecekdır..
iyi de arkadaşlar soketleri falan uyacak mı? bi de daha mı iyi soğutur diyorsunuz orjinalinden
valla işin cini olmuşunuz siz
sağolun deneyeceğim
beyler son bi yardım ediverin bi zahmet.
intel cpu fanını monte edebilirmiyiz ekran kartına?
soketler uyuşurmu? voltaj değerleri farklı olduğu için bi sorun çıkartmaz mı?
voltaj değerleri aynı olan bir başka fanı uydurmaya çalış direk yeni fan almayı düşünme. voltajı kartın üzerinden alacağı için kart desteklemeyebilir yada aşırı gelebilir karta. voltaj değerlerini aynı tutmaya çalış...
ben de öyle düşündümde ne ekran karı fanının ne de cpu fanlarının voltaj değerlerine ulaşamadım.