Şimdi Ara

Ekran kartı fanı ses yapanlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başımdan geçen bir olayı anlatçam.Buraya defalarca konu açdım.Kartın fanı öyle bir ses yapıyorduki evde durulcak gibi değildi.Birde boşda 60 70 80 derecelere çıkıyordu.Oyun felan açamıyordum.Aldığım yere götürdüm.philipsin bir spreyi var.Ondan sıkdık.Fan biraz çalışdı.Sonra gürültü kesilti.Şuan eskisinden sessiz ısı normalde

Size önerim kartı sürekli temizleyin beklemeyin fazla toz birikince ne kadar temizlesende yine devam ediyor.Çok fazla tozlanmadan temizleyin.Ben öyle bir temizledimki saç kurutma makinesi,elektirikli süpürge,kompresör hepsini denedim.Fanın yuvasına girmiş tozlar kalıntılar malesef gitmiyor.O yüzden çok fazla tozlanmadan tozunu alın.Birde kasanın yan kapağı felan açıksa daha sık temizlik yapın.

philipsin bulamadım ama buda işinizi görür

http://www.hepsiburada.com/liste/wd-40-cok-amacli-pas-sokucu-400-40-ml/productDetails.aspx?productId=hrwd40&categoryId=13003351

dikkatli sıkın kasanın içinde felan sıkmayın çıkarında sıkın.2 kere felan püskürtün fazlası zararlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 21 Haziran 2012; 1:27:51 >

• Şimdi onun için para harcamaya gerek yok ben sana kendi yaptığım yöntemi söyleyeyim. Akşamdan işlemci soğutucusu,fanları , kasayı , kapakları vs... hepsini çeşmede bir güzel yıkıyorum ondan sonra yere gazete koyup kuruması için bekliyorum.Zaten akşam yıkadığımız için sabaha kadar duruyor öyle bende yatış , sabah fanları bir güzel makine yağı ile yağlayıp tekrardan termal macunları sürüp montajı tamamlıyorum ve cillop gibi bilgisayar.en az 10-15 derecelik düşüş sağlıyorum.Sesde gitmiş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 19 Haziran 2012; 21:40:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

Şimdi onun için para harcamaya gerek yok ben sana kendi yaptığım yöntemi söyleyeyim. Akşamdan işlemci soğutucusu,fanları , kasayı , kapakları vs... hepsini çeşmede bir güzel yıkıyorum ondan sonra yere gazete koyup kuruması için bekliyorum.Zaten akşam yıkadığımız için sabaha kadar duruyor öyle bende yatış , sabah fanları bir güzel makine yağı ile yağlayıp tekrardan termal macunları sürüp montajı tamamlıyorum ve cillop gibi bilgisayar.en az 10-15 derecelik düşüş sağlıyorum.Sesde gitmiş oluyor.

güzel yöntem ama zamanla paslanır onlar unutma yukarda önerdiğim ürün paslarıda söküyor
  • O zaman önce çeşmede yıkıyacaz sonra pıskırtıcaz, belki arada bişiler kalmıştır diye Hem fıs fıs pastan korumada yapıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

O zaman önce çeşmede yıkıyacaz sonra pıskırtıcaz, belki arada bişiler kalmıştır diye Hem fıs fıs pastan korumada yapıyormuş.

aynen
  • Konunun yararlı olduğunu düşünüyorum herkezin görmesi için uppp
  • fanın mıl yatagına bır ıkı damla zeytınyagı damlatıyorum ses balans kalmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Fanları Dönmüyor
    geçen yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Fan Problemi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

fanın mıl yatagına bır ıkı damla zeytınyagı damlatıyorum ses balans kalmıyor

zeytinyağı zamanla kir tutup donma yapabilir. makine yağı öneririm
  • Geçen gün benim tanıdık bilgisayarcı abi ile konuşuyordum o da fanlar için WD sprey kullanıyormuş ama sonrasında da makine yağı koyuyorum dedi.Çünkü bu WD sprey uçucuymuş bir süre sonra yine eski haline dönüyor ondan makine yağı en iyisi dediydi.
  • kontak sprey sanırım bahsettiğiniz philips spreyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.